Позитив у Мережі поділився патріотичним тату і був розкритикований: “Ти дивись, який герой”

Екс-підопічний Потапа Позитив поділився з підписниками фотографією свого нового патріотичного татуювання, але не всі прихильники оцінили такий жест.

Український співак Позитив опубілкував в Мережі фото свого нового патріотичного татуювання. Референсом для нового малюнку на тілі став генератор, якого так не вистачає в українських домівках, закладах та багатьох інших професійних структурах під час повномасштабного вторгнення. Співак активно підтримує Україну і сприяє наближенню її до перемоги. Пост з татуюванням опублікували на офіційній сторінці у соціальних мережах “ЖВЛ”.

Позитив показав нове татуювання
Позитив показав нове татуювання

Як розповів сам Позитив, колись ця штука була дуже незрозумілою для користування і здавалась непотрібною, але зараз це невід’ємна частинка нашого життя. Зараз генераторами користуються для того, щоб писати пісні, обідати в закладах, бачитися з рідними. Позитив сподівається, що найближчим часом згадка про генератор стане лише спогадом на його руці і перестане бути частиною життя українців.

Однак, прихильникам не дуже сподобалася така ідея співака. Вони засипали його негативними коментарями про те, що це невдала та безглузда ідея, що не варта уваги.

“Наче фломастером себе розмалював, дорослий чоловік, а займається різною дурнею, краще би ділом зайнявся, герой”, – пишуть користувачі соціальних мереж.

Це не перший випадок, коли Позитив потравляє на критику зі сторони користувачів Мережі. Перед цим увага підписників була акцентована на кліпі “Який ти козак” з Анною Трінчер. Користувачі написали, що кліп немає нічого спільного з текстом пісні, а образ Трінчер занадно вульгарний та на козачку вона зовсім не схожа.  Позитив на такі образи ніяк не реагує.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини