Тарас Цимбалюк переплюнув Усика і приміряв на себе образ брутального козака: “Потрібна роль у новому фільмі”

Український актор Тарас Цимбалюк поділився з прихильниками своїм новим образом. Чоловік став справжнім брутальним козаком, від якого в захваті всі дівчата.

Тарас Цимбалюк поставив свою акторську кар’єру на паузу, бо зйомки багатьох проєктів через війну були припинені чи перенесені, але не це заважає відомому актору та зірці не одного популярного в Україні серіалу дивувати своїх прихильниць новими образами, від яких завмирає подих.

Цього разу Тарас представив себе в образі справжнього українського козака. На фото чоловік позує в сучасному вбранні, що прикрашене відповідною вишивкою. Крім тематичного одягу, актор зробив стильну зачіску та харизматичним поглядом зачаровує кожного, хто прикутий до екрану.

Прихильниці чоловіка оцінили такі новенькі фото свого улюбленого актора і засипали його позитивними коментарями, назвавши його містером харизмою, справжнім козаком і вимагають зйомок в новому українському фільмі або серіалі саме в такому неймовірному образі.

В Тараса Цимбалюка частенько запитують, чи очікувати прихильникам продовження серіалу “Спіймати Кайдаша”, в якому чоловік зіграв одного з чоловних героїв Карпа Кайдаша. Раніше він казав, що про продовження можна навіть не думати, але зараз актор каже, що все можливо.

“Це історія сім’ї, яку можна писати й писати аж до самої смерті головних героїв, але не потрібно робити, щоб робити що-небудь. Якщо сценаристи придумають сюжет другого сезону, що буде кращий за перший, тоді варто робити зйомки, а якщо все це захочуть перетворити на чергову попсову драму з купою непотрібних поворотів подій, то краще зупинися на тому, що є”, – розповідає Тарас Цимбалюк.

Тарас Цимбалюк приміряв на себе образ українського козака
Тарас Цимбалюк приміряв на себе образ українського козака

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини