У блискучих лосинах та черевиках на платформі: Ірина Білик в образі тотал-блек зібрала овації на концерті

Відома українська співачка Ірина Білик з'явилась на своєму концерті в незвичайному, але стильному вбранні. Яскрава та блискуча артистка підкорила абсолютно кожного

Понад 30 років одна з найвідоміших сучасних українських співачок не втомлюється вражати своїх шанувальників. Ірина Білик постійно змінюється та буквально крокує в ногу з часом. Попри те, що знаменитість відсвяткувала 52-й день народження, їй легко можна дати не більше 40 років. Таких результатів допомогли досягти не лише пластичні операції, а й передусім молодий дух і відмінне почуття стилю.

Ірина Білик підкорила фанатів артистичністю та харизмою
Ірина Білик підкорила фанатів артистичністю та харизмою

Завдяки своїй харизматичності та щирості Ірина Білик завоювала прихильність чималої кількості шанувальників. За особистим і творчим життям української співачки спостерігають мільйони, а новини про Ірину Білик та її фото з’являються не лише в особистому блозі співачки. Так, наприклад, нещодавно на фан-акаунті артистки в соціальній мережі Інстаграм опублікували неймовірні кадри зірки.

На опублікованому фото знаменитість позує в оточенні підвісних люстр у стилі “лофт” та красивих сухоцвітів. Одягнена знаменитість у широку білу кофту, а на її руках красуються чорні рукавички. Особливого шарму опублікованому кадру додає погляд Ірини Білик.

На фан-акаунті Ірини Білик з'явились її нові фотографії
На фан-акаунті Ірини Білик з’явились її нові фотографії

На цій же сторінці в Інстаграмі можна знайти й архівне відео з виступу Ірини Білик, який відбувся ще 2021 року. Українська співачка завжди обирала цікаві образи для своїх концертів, тому і цей захід не став виключенням.

Ірина Білик, одягнена в стильний чорний костюм, покритий блискітками, тримала в руці букет троянд від своїх шанувальників. Зірка доповнила образ мішкуватою футболкою, на якій було написано її ім’я, та стильними чорними черевиками на платформі. Весь образ підпадає під опис “тотал-блек”.

Ірина Білик на одному зі своїх концертів
Ірина Білик на одному зі своїх концертів

У коментарях шанувальники артистки засипали її компліментами та приємними словами.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини