Зірка “Сватів”, яка зіграла Ольгу Миколаївну, розповіла, що живе в злиднях: “Втратила все”

Зірка відомого серіалу "Свати" Людмила Артем'єва, яка зіграла відому для всіх Ольгу Миколаївну розповіла, що зараз їй абсолютно немає на що жити.

Акторка Людмила Артем’єва стала широко відомою завдяки своїй ролі в серіалі “Свати”. Жінка зіграла одну з голових героїнь – Ольгу Миколаївну. Попри такий великий успіх у серіалі, жінка зізналася, що зараз для неї настали не найкращі часи. Акторка виживає на останні гроші, яких ледь вистачає для того, щоб покривати всі рахунки.

“Розажу відверто і без замилення очей. Рік був складним. Мої доходи сильно просіли і ті речі, які раніше купувалися “за так”, а саме: сумки, речі, різні прикраси – зараз стали великими витратами. Через іпотеку на шиї непоганий зашморг. Було й таке, що доводилося позичати гроші, щоб внести черговий платіж, – зінається акторка.

Зірка серіалу Свати розповіла, що живе в злиднях
Зірка серіалу Свати розповіла, що живе в злиднях

Крім цього, Людмила розповіла ,що причиною її такого безгрошів’я зараз є погана фінансова грамотність. Заробляючи кошти, вона не вміла правильно ними розпоряджатися та інвестувала все не туди, куди потрібно було, не залишивши геть нічого на “чорний день”.

Зараз зірка кіно та серіалу “Свати” ніде не знімається, через це в неї також немає ніякого заробтіку. Крім акторства, жінка більше нічим не заробляла, тому не знає, що й робити. Останньою картиною, в якій знімался Людмила став російський фільм “Артек. Велика подорож”, який вийшов на екрани в 2022 році.

Людмила Артем'єва зізналася, що в неї немає грошей
Людмила Артем’єва зізналася, що в неї немає грошей

У відомому в Україні серіалі жінка знімалася з самого початку його створення, а саме з 2008 по 2021 рік. Про весь акторський склад серіалу вона завжди говорила тільки хороше і завжди згадує лише з теплом в серці. Те ж саме вона говорить і про свого персонажа. На її думку, Ольга Миколаївна весела та творча жінка, яка здатна подолати будь-які негаразди та перешкоди.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини