В третьому шлюбі з 22-річною не забув двох колишніх дружин: Остапчук не видаляє фото з Войченко і Горняк

Соціальні мережі можуть розповісти про нас все і навіть найпотаємніше. Чому Володимир Остапчук не видаляє фото з колишніми? Що це може означати?

Володимир Остапчук. Цей популярний шоумен вже не вперше на шляху нових стосунків. Ведучий розміняв два шлюби, має двійко дітей, але, схоже на цьому не збирається зупинятися. Мережа вже давно вирує чутками різного роду про нову кохану знаменитості, а фанати знаходять все нові докази того, що після розриву з Христиною Горняк, надовго на самоті зірковий чоловік не залишився.

Втім, судячи з його сторінки в Інстаграмі, про колишніх він не забув.

“Висить” серед всіх публікацій світлини Вови, яка лишилася після походу з другою обраницею у кіно. Там щасливі знаменитості тримають міцно один одного за руки та щиро посміхаються. Ведучий не приховує почуттів до милої та зазначає, що поряд з нею у нього ростуть крила.

Остапчук не видаляє фото з Горняк

До речі, саме з Христиною Остапчук зустрів початок війни та з нею волонтерив під час всіх подій. Проте, стосунки дали тріщину і вже у 2022-му стало відомо, що пара може розійтися. Та пам’ять про цей роман жива і досі, тим паче, що не зникли з акаунту знаменитості романтичне відео з Парижу з колишньою.

Остапчук не видаляє фото з Горняк

Нікуди не поділитися і фото з першою дружиною Оленою, яка власне і подарувала знаменитості двійко діток. З нею Володимир провів найбільше років у шлюбі, а малюки були бажаними та довгоочікуваними.

Остапчук не видаляє фото з Войченко

Втім, навіть з матір’ю своїх карапузів шоумен не зміг зберегти романтичні відносини. Розлучення було дуже гучним: про те, як пішов ведучий від своєї обраниці не написав лише лінивий, а подробиць і дійсно було хоч відбавляй. Одразу поповзли чутки і про несплату аліментів, і про коханок, а згодом виявилося, що зірці не так просто вдається побачити чи подай навіть почути своїх наступників.

Остапчук не видаляє фото з Войченко і Горняк

В одній зі своїх публікацій в Інстаграмі він прямо заявив, що наробив дурниць та натякнув, що є речі про які можна тепер подумати глибше, але деталей всіх своїх нинішніх взаємин так і не став розкривати до кінця.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини