Ніколи не пізно: гурт Антона Савлєпова “Quest Pistols” перевипустив свій хіт українською 13 років потому

Славнозвісний український гурт "Quest Pistols" на чолі з Антоном Савлєповим відновили свою діяльність та почали перекладати свої хіти українською мовою.

Відомий на всю Україну гурт “Quest Pistols” заявив про своє воз’єднання через 13 років. Раніше, гурт був переіменований в “Агонь”, який проіснував аж до 2022 року. Проте, один з учасників “золотого складу” вирішив покинути колектив та розпочати сольну кар’єру. Не дивлячись на це, таке рішення не завадило воз’єднатися всім трьом учасникам гурту та почати гастролювати різними країнами в рамках благодійності.

Відомий український гурт перекладає хіти українською
Відомий український гурт перекладає хіти українською

Хлопці почали перекладати свої світові хіти, які принесли їм нереальний успіх, українською мовою. Вперше українську версію пісні “Ты так красива” прихильники гурту почули під час одного з концертів в Батумі. Така інтерпритація відомого хіта сильно сподобалась прихильникам творчості гурту, тому хлопці вирішили не зупинятися лише на цій пісні. Наступною піснею вони переклали не менш відому композицію “Я твій н*ркотик”.

Крім перекладу українською мовою, гурт на чолі з Антоном Савлєповим опублікував новий кліп на цю ж пісню. Це 3Д версія кліпу, який вперше побачив світ 13 років тому. Шанувальники вже встигли помітити, що мультиплікаційне відео в точності повтоює свій оригінал.

“Ми перекладаємо всі наші хіти українською мовою, вони звучать яскраво!”, – каже лідер гурту.

Quest Pistols переклали пісні українською мовою
Quest Pistols переклали пісні українською мовою

Також Антон розповів, що вони вкладали певний сенс в їхні пісні і в період їхнього створення вели здоровий образ життя, хоча прихильники думали, що це зовсім не так. Хлопці цікавились різними культурами та пропагували осмислений спосіб життя. Через свої пісні співаки хотіли донести набагато більше, ніж просто задоволення для вух.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини