Михайло Поплавський заявив, що він українець до восьмого коліна і популяризує українське: “Це був піар-проєкт”

Український народний артист Михайло Поплавський зізнався, що він не має жодного відношення до вокалу та співів. Що це означає - дізнайтеся в матеріалі.

Михайло Поплавський – відомий український артист, пісні якого підкорють не лише старше, але й молоде покоління. Чоловік збирає великі зали та проводить незабутні концертні виступи.

Сім’я Поплавського дуже звичайна, в дитинстві він був далеким від культурного просвітництва. Молодий Михайло був помічником комбайнера в колгоспі, потім працював каменярем і в підсумку отримав спеціальність машиніста електровоза.

Михайло Поплавський розповів, що він не співак
Михайло Поплавський розповів, що він не співак

В 1991 році чоловік став першим, хто отримав доктора наук у сфері управління та економіки, а пізніше – був обраний ректором Київського державного унівеситету культури і мистецтв. Зараз тисячі студентів мріють вступити до його університету, щоб мати змогу хоча б трішки поспілкуватися з відомою людиною.

На своїх концертах Михайло часто говорить про те, що він не співак, а звичайний ректор університету, який просто любить співати. До студентів він ставиться доволі добре і називає їх своїми дітьми.

Михайло Поплавський зізнався, що він не співак
Михайло Поплавський зізнався, що він не співак

Сьогодні, 5 квітня, артист зробив доволі гучну заяву на своїй офіційній сторінці у соціальних мережах. Поплавський виклав відео, на якому спочатку чути його закадровий голос, який каже:

“Дуже важко було починати співати, це був піар-проєкт, я до вокалу і співів ніякого відношення не маю. Я виконавець-популяризатор українських пісень. Мені хотілося б пропагувати українську пісню та українську мову, щоб їх відчував народ”, – розповідає артист.

Крім цього, Поплавський додав, що всі його діди та прадіди були сотниками на Запорізькій Січі і він цим пишається. Артист хоче якомога сильніше просувати в маси все українське, щоб молодь, в першу чергу, пишалася своїм походженням і корінням.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини