Як виглядають хороми Софії Ротару в Криму: елітний готель “Вілла Софія” і дача в Ялті тепер пустують

Співачка Софія Ротару — справжня магнатка нерухомості. Окрім шикарного маєтку на Київщині, вона має нерухомість у Криму. Як виглядають хороми у найпівденнішій землі країни?

Легенда української естради, Софія Ротару, не витрачала дарма свої гонорари. Зірка, як справжня берегиня вогнища відкладала все та вкладала у нерухомість. Не секрет, що на Київщині артистка має чималий маєток, але, відомо, що є у неї хороми і в Криму.

Облаштувалася співачка там ще давним-давно, ще в минулому столітті, коли зірці потрібно було змінити клімат заради здоров’я. Теплий край настільки сподобався знаменитості, що вона змогла взяти собі там земельну ділянку та раритетний будинок-садибу, який було зведено аж у 1897-му році.

Як виглядають хороми Софії Ротару в Криму

До речі, облюбувала Ротару місцину неподалік від Ялти, у селищі за 12 кілометрів від міста. Проявила селебріті і підприємницьку жилку, коли заснувала там готель з цікавою назвою: “Villa Sofia”. Виглядає він, звісно, розкішно, як і сама власниця. Приміщення намагалися продати, але бажаючих володіти готовим бізнесом чи то не виявилося, чи то ціну зависоку запросила зірка — словом, справа не зсунулася з мертвої точки.

Також була і дача у Софії Михайлівни у сонячному Криму. Ззовні вона була облаштована вельми просто, адже вся розкіш була у середині. Будівництвом, подейкують, займався син виконавиці, Руслан Євдокименко.

Як виглядають хороми Софії Ротару в Криму

Після окупації півострову, артистка перестала говорити на тему своєї нерухомості, натякаючи, що туди вона не ризикувала їздити. Цілком можна це уявити, адже раніше була інформація про те, що маєток легенди української пісні пограбували. Місцева окупаційна влада розводила руками, а справа, якою займалися тамтешні поліціянти заглохла.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини