“Намагався розібратися”: актор Стас Боклан розповів, чи спілкується він зі своїми російськими колегами

Зірка серіалу "Папік" та "Слуга народу" Станіслав Боклан розповів, чи спілкується він зі своїми російськими колегами. Чоловік зробив щире зізнання.

Стак Боклан став справжньою зіркою після серіалу “Слуга народу”, а тепер знімається у не менш відомому серіалі “Папік”. Чоловік з початком повномасштабного вторгнення не став мовчати про події у Україні та незаконні дії країни-агресора, а також розповів, чи спілкується він зі своїми російськими колегами-акторами. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала правду.

Звісно, багато українських зірок намагалися достукатися до російських співаків, акторів та інших культурних діячів, але Стас не став робити те саме. На його думку – це марна трата часу, тому він такого не робив. Хто хоче все усвідомити – зробить це без зайвої допомоги, а хто хоче жити в незнанні та в рожевих окулярах – продовжить це робити.

Стас Боклан розповів, чи спілкується з російськими колегами
Стас Боклан розповів, чи спілкується з російськими колегами

Стас каже, що артисти в росії бояться втратити все своє майно через засудження російської влади. Чоловік додає, що якщо люди обирають мовчання лише з цієї причини – це максимально безглуздо і в цих людей не залишається ніякої совісті.

“Я не розбираюся з довбешками російських колег. В мене є припущення, що ці люди просто бояться втратити комфорт. Як тільки виникає таке побоювання, то місце, де було сумління починає заростати хроном”, – розповідає Стас Боклан.

Саме тому актор не спілкується зі своїми екс-колегами з росії, бо не бачить в цьому ніякого сенсу. Зараз чоловік зосередився на інших речах – допомога та підтримка української армії, налагодження зв’язків серед українських зірок шоу-бізнесу та не одна благодійна місія. Українські артисти власним прикладом показують, що допомога Україні в ці часи надважлива і одна гривня може врятувати чиєсь життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини