Як виглядає будинок Стаса Боклана зі “Слуги народу”, який вдома тримає два десятки котів: стиль нестандартний

Популярний актор Стас Боклан вразив несподіваним зізнанням: виявляється він ще той котолюб! Знаменитий чоловік розповів, скільки приютив хвостиків та як про них піклується.

Популярний актор, якого часто називають другом Зеленського, Стас Боклан чи не вперше розкрив своє серце та розповів про те, як сильно любить котів і вразив зізнанням про те, скільки вусатих-хвостатих тримає в себе вдома.

Повідав про це артист на Youtube каналі “Зоо патруль”. Навіть під час розмови, розповідаючи про свою допомогу тваринам, відомий чоловік взяв на руки кицю.

Як виглядає будинок Стаса Боклана зі Слуги народу

Виявляється сам він прихистив понад 20 мисливців за мишами. Всіх дуже любить та про всіх піклується однаково. Крім цього, інколи знаменитість допомагає рятувати тваринок, які опинилися без господарів та у скруті. Всі улюбленці різного віку, а розбавляє котячу банду одна собачка, на ім’я Альма. Стас зазначив, що всі пухнастики в основному — покинуті звірята.

Як виглядає дім Стаса Боклана, де живуть всі його коти?

У 2019-му році Стас Боклан розповідав, що має однокімнатну квартиру у Києві. Втім, чи мешкає він там зараз з усіма своїми улюбленцями? Навряд чи і це видно з Інстаграм-сторінки зірки. Колись він вже показував особливого котика, якого прихистив у себе. У хвостика — вроджена сліпота, але це не заважає йому відчувати всю любов господаря та жити повноцінним життям маленького хижака, і навіть ловити на дворі актора мишей.

Інтер’єр в артиста дуже сучасний та вишуканий. Видно, що ремонт був зроблений професіоналами та прорахований до дрібниць. Місця у помешканні зірки вистачає всім: муркотики почуваються вільно і онукам є де побігати.

Нагадаємо, що окрім серіалу “Слуга народу” Стас Боклан прославився головною роллю у телеепопеї “Папік”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини