Алла Пугачова та Максим Галкін більше не володіють розкішним замком у підмосков’ї: хто забрав маєток у зірок?

Відома російська співачка Алла Пугачова та її чоловік Максим Галкін після переїзду до Ізраїлю вирішили продати розкішний маєток у підмосков'ї. Яка доля спіткала замок Примадонни?

Після початку повномасштабної війни в Україні одна з найвідоміших російських артисток вирішила відректись від своєї держави через антивоєнну позицію. Знаменитість висловила чітку громадянську позицію й переїхала разом із чоловіком та дітьми жити за кордон. Зіркова родина оселилась в Ізраїлі, де швидко адаптувалась до нового темпу життя.

Діти знаменитостей Ліза та Гаррі почали відвідувати місцеву школу, а Максим Галкін продовжив активно гастролювати різними країнами світу зі своїми гумористичними концертами. Разом з тим, багатьох шанувальників цікавило, що ж тепер буде з розкішним маєтком зіркової пари у підмосков’ї. На батьківщині знаменитості мешкали у казковому замку, який свого часу Галкін побудував для коханої дружини.

Алла Пугачова та Максим Галкін жили у підмосков'ї в розкішному замку
Алла Пугачова та Максим Галкін жили у підмосков’ї в розкішному замку

Восени минулого року мережею почали гуляти чутки про те, що зіркове подружжя збирається продавати маєток. У російських ЗМІ публікувались новини, ніби артисти запросили захмарну ціну за свій дім. Так, раніше повідомлялось, що Алла Пугачова та Максим Галкін просять щонайменше мільярд рублів.

Нещодавно стало відомо, що знаменитостям таки вдалось продати нерухомість, яка залишилась у них в рідній країні. За розповідями анонімних джерел, маєток придбав знайомий олігарх Алли Пугачової, а за можливість жити у розкішному замку багатій віддав мільярд рублів, як і хотіла Примадонна з чоловіком.

У мережі повідомили, що Пугачовій та Галкіну вдалось продати маєток у підмосков'ї
У мережі повідомили, що Пугачовій та Галкіну вдалось продати маєток у підмосков’ї

Крім того, медіа повідомили, що новий власник вже навіть встиг заселитись у свої нові володіння. Разом з тим, публіці досі не повідомили ні деталей угоди, ні навіть імені мільярдера, який “забрав” у відомих російських артистів побудований ними маєток.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини