Юлія Саніна захопила строгим шкіряним костюмом, у якому зустрілася з королем Британії: “Як принцеса з казки”

Популярна співачка Юлія Саніна 26 квітня побувала на відкритті сцени "Євробачення-2023". Зірка вразила не лише прихильників, а й змогла поспілкуватися з правителями Великобританії.

Вчора, 26 квітня, відбулося урочисте відкриття сцени “Євробачення-2023” у Ліверпулі. Цього року Україна мала б втретє приймати пісенний конкурс, але через повномасштабну війну, організацію взяла на себе Великобританія, а сама подія проводиться від імені нашої держави. Провідною темою заходу стала єдність, яку вже відобразили в урочистій стилістиці.

Юлія Саніна пригадала, як ледве не розлучилась зі своїм чоловіком Валом Бебком
Юлія Саніна захопила строгим шкіряним костюмом

У середу на цьому тижні вперше представили місце, де будуть змагатися музиканти. На відкритті була з нашого боку Юлія Саніна, а зі сторони Королівства — король Чарльз ІІІ та королева-консорт Каміла. Правителі натиснули кнопку й офіційно ввімкнули освітлення арени “Євробачення-2023”, а широкому загалу вперше продемонстрували місце проведення 67-го конкурсу.

Солістка гурту “Hardkiss” також поділилася кадрами з події. Зокрема показала прихильникам, як поспілкувалася з представниками Віндзорської династії. Фанати звернули увагу, що співачка поводилася, як справжня принцеса, а ще не упустили можливості зробити комплімент її шкіряному костюму.

У коментарях написали:

  • “Королева на її фона міль! Наша гордість, Юлічко, ви просто неймовірна!”
  • “Все пройшло на високому рівні. Наче ви завжди ведете розмови з королями”
  • “Як пощастило королю! Він пожав тендітну руку нашій Юлі”
  • “Юля, ви наша принцеса”
  • “Сама Юля як принцеса з казки, так несміливо та мило вклонилася”
  • “Костюм супер і Юля теж”

Нагадаємо, що дуже скоро на сцені Євробачення-2023 ми побачимо неповторну Тіну Кароль, Вірку Сердючку, а також наших цьогорічних представників гурт TVORCHI.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини