Життя у США змінило Влада Яму: ходить смітниками, збирає чуже добро і відправляє його в Україну (ФОТО)

Влад Яма вже понад рік проживає за кордоном у Штатах. Останнім часом хореограф став дивувати всіх своїм контентом. Чому він в буквальному сенсі пішов на смітник за чужими речами?

Популярний хореограф і майстер своєї справи Влад Яма з початком повномасштабного вторгнення виїхав у США разом зі своєю родиною. Попри те, що на Київщині, де жив раніше танцюрист вже давно немає бойових дій, він повертатися поки не збирається.

Життя у Штатах помітно змінило популярного чоловіка. Якщо раніше він публікував цікавий професійний або спортивний контент, то зараз намагається розважати прихильників гумористичними публікаціями. Втім, є кілька невдалих спроб. Наприклад, 27 квітня він опублікував фото зі зйомок, де з голим торсом дереться скляною поверхнею. До світлини зробив напис: “Тримаємося”. Так співпало, що вночі на 28 число росіяни жорстоко обстріляли Умань. Для всієї України цей день став чорним у календарі, а підписники зірки не пройшли повз та нагадали Ямі, що доречніше буде показувати фанатам.

Відповідь Влада не забарилася і він написав у своє виправдання:

“Стосовно попереднього посту… Насправді дійсно буває так, що і світлина, і підпис до неї стосується в першу чергу того, хто її запостив (якщо не вказано інше). Без натяків і прихованого змісту”

Згодом він знову вразив всіх, показавши у сторіз, як разом з сином іде на сміттєзвалище в Америці за чужою валізою, яку викинули абсолютно незнайомі йому люди.

“Ні, це не крадіжка. Викинули сусіди, але поїде до наших героїв і не порожня”, — написав хореограф.

Життя у США змінило Влада Яму

Що хотів сказати цим зірковий чоловік, схоже відомо лише йому одному.

Нагадаємо, що його дружина Лілія раніше дуже різко реагувала на питання про виїзд їхньої родини за океан.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини