Тоню Матвієнко серйозно розкритикували за бали на Євробаченні для Швеції та Фінляндії: “Продалися”

Знаменита Тоня Матвієнко увійшла у склад жури від України на Євробаченні. Як проголосувала наша країна на конкурсі та чому Антоніна попала під шквал критики?

13 травня пройшов фінал Євробачення-2023. Перемогла з відривом від суперників артистка зі Швеції Loreen з піснею Tattoo. Вона вже вдруге бере гран-прі конкурсу, а її виступ високо оцінили судді з країн-учасниць. Зокрема, багато хто віддав найвищий бал, 12, саме цій співачці.

Формували рейтинг виступів зі сторони України наші відомі артисти, зокрема Тоня Матвієнко, соліст гурту “СКАЙ” Олег Собчук, композитор і піаніст Євген Хмара, співак та учасник гурту ТНМК Олександр “Фоззі” Сидоренко, ну, а бали оголошувала неймовірна Злата Огнєвіч. Свою “дванадцятку” від нашої країни отримала саме представниця скандинавської країни з жовто-блакитним прапором. Десять віддали Литві, а вісім — Австралії.

Тоню Матвієнко серйозно розкритикували за бали на Євробаченні

Чимало прихильників конкурсу були не згодні з загальними балами, які виставили Loreen більшість країн, давши їй змогу не беззаперечну перемогу та нівелювали можливість глядачів глобально вплинути на процес. Тоня Матвієнко вже зазнала кпин за колективне рішення. Хейтери прийшли на її сторінку в Інстаграмі, аби висловити незадоволення. У коментарях суцільний шквал негативу:

  • “Не дякуємо за 12 не полякам. Та ще й плагіатна пісенька Лорін/Міка Ньютон”
  • “Голосуєте ви, а соромно мені. Також продалися! Як так? Поїдете до Швеції на свою фаворитку дивитися? Як фіну жодного балу не дали? Звичайно безголоса полька то на 6. Тьфу”
  • “Я прийшла сказати, що я в шоку від того, що Україна не поставила Хорватії, хоча б, середній бал”

Нагадаємо, що глядачі були обома руками за фінського співака Käärijä з композицією “Cha Cha Cha”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини