В жовтій шапці з вухами котика: Андрій Данилко відмовився від свого знаменитого образу з зіркою

Справжня зірка із зіркою на голові Андрій Данилко вирішив поекспериментувати зі своїм стилем і кардинально змінив свій знаменитий образ новим головним убором.

Андрій Данилко отримав велику популярність завдяки відомому на весь світ образу Вєрки Сердючки. Чоловік навіть виступав у своєму  амплуа на “Євробаченні”, але в ті роки перемогу отримати не вдалося.

Навколо скандального образу Андрія Данилка крутилося багато теорій: деякі прихильники досі переконані, що Вєрка Сердючка — це жінка, а не чоловік, а хтось тривалий час думав про те, що зірка на голові в артиста або не знімається, або під нею ховається блискуча лисина.

Хай там як, але зараз чоловік вирішив поекспериментувати і відмовився від знаменитого образу. Натомість, Андрій вирішив приміряти на себе нетиповий для нього головний убір і перетворився на справжнього котика. Справа в тому, що для нового іміджу він обрав яскраво жовту шапку з котячими вушками.

Андрій Данилко кардинально змінив свій образ
Андрій Данилко кардинально змінив свій образ

Відповідне фото на своїй сторінці у соціальних мережах опублікувала Ірина Бєлоконь. На знімку можна побачити, як Андрій з артисткою склали руки у формі сердечка, а також Ірина показала кумедну гримасу. Жінка також вирішила приміряти на себе яскравий капелюшок і обрала панамку синього кольору, яка чимось схожа на головний убір лідера гурту Калуш Олега Псюка.

Звісно, можна зрозуміти, що Андрій Данилко не назавжди змінив свій образ. Це була звичайна жартівлива примірка нових капелюшків в перерві між виступами знаменитої парочки. Прихильникам в коментарях такий перфоманс сподобався і вони написали чимало приємних коментарів. Також один з прихильників пожартував про те, що Андрію можна вже розповісти, що корони немає і маску можна не носити, адже артист вже тривалий час продовжує з нею всюди ходити.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини