“Зараз мене всі дражнять”: Вєрка Сердючка прокоментувала казус, який стався з нею на Євробаченні-2023

Андрій Данилко в легендарному образі відомої української співачки Вєрки Сердючки прокоментувала кумедний казус, який трапився з нею під час виступу на Євробаченні-2023

Відомий український музикант і продюсер Андрій Данилко здобув особливу популярність після того, як вигадав легендарну Вєрку Сердючку. Нині знаменитість є одним із найпопулярніших артистів, а на міжнародній арені зірка активно прославляє рідну країну. Так, наприклад, нещодавно Вєрка Сердючка зі своєю командою виступили на Євробаченні-2023.

Під час концерту у Ліверпулі, пісенний конкурс цьогоріч проходив саме в цьому місті, Андрій Данилко в образі провідниці вирішив здивувати глядачів. Знаменитість під час виконання пісні Lasha Tumbai, з якою свого часу виступав на Євробаченні-200, викинув у залу туфлю. Вперше після кумедного виступу Вєрка Сердючка з гумором висловилась про конфуз.

Відома українська співачка Вєрка Сердючка вперше висловилась про викинуту у залу туфлю
Відома українська співачка Вєрка Сердючка вперше висловилась про викинуту у залу туфлю

Вєрка Сердючка у зверненні до шанувальників зізналась, що після викинутої в залу туфлі шанувальники навіть встигли вигадати їй нове прізвисько. Артистка зауважила, що сприймає ситуацію з гумором, а також зазначила: з її взуттям все добре, тому прихильникам перейматись з цього приводу не слід.

“Мало того, що я з України, та я ще з Євробачення. Зараз мене всі дражнять: “Вєрка ППО”. Так запустила в зал тапочок. Друзі, з тапком усе нормально”, – висловилась Вєрка Сердючка у коментарі для своїх шанувальників.

Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки висловився про смішний конфуз на Євробаченні-2023
Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки висловився про смішний конфуз на Євробаченні-2023

До слова, у свіжому зверненні до своїх шанувальників відома українська співачка також висловилась про те, що планувала зробити на виступі на Євробаченні. За словами Вєрки Сердючки, вона хотіла заспівати “Russia goodbye” у приспіві своєї легендарної пісні, втім організатори популярного пісенного конкурсу не погодились на таку ініціативу. Втім, продовжила артистка, на своєму сольному концерті вона співатиме так, як вважає за потрібне.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини