“Бумеранг”: режисер Боднарчук пригадав ганебний вчинок Руслани, через який її не запросили на Євробачення-2023

Відомий український режисер Олег Боднарчук розповів, чому, на його думку, Руслану Лижичко не запросили виступити на цьогорічному Євробаченні. Всьому виною помилка минулого

Цьогорічне Євробачення, яке проходила від імені України у Великобританії, стало причиною не одного скандалу. Зокрема, відома українська співачка Руслана Лижичко незадовго до початку пісенного конкурсу обурилась тим, що її не запросили виступати. Крім того, не одного шанувальника зачепила ця ситуація, оскільки артистка стала першою в історії України переможницею Євробачення.

Чимало відомих українських знаменитостей та експертів висловились з цього приводу. Тепер свою думку вирішив озвучити й режисер Олег Боднарчук. Свого часу він був одним з організаторів Євробачення-2017. Знаменитість пригадав ситуацію, яка, на його думку, робить справедливою рішення організаторів цьогорічного пісенного конкурсу не запрошувати Руслану.

Олег Боднарчук прокоментував скандал навколо Руслани Лижичко та Євробачення-2023
Олег Боднарчук прокоментував скандал навколо Руслани Лижичко та Євробачення-2023

2017 року у Києві проходив один із найпопулярніших вокальних конкурсів світу. Олег Боднарчук разом зі шведською командою займався організацією, втім врешті-решт ініціативу перехопила Руслана. Сталось це, за спогадами режисера, не найкращим чином. Знаменитість розповів, що Лижичко разом зі своїм чоловіком Ксенофонтовим “рейдерськи” захопили процес підготовки до Євробачення-2017.

“Мене обрали креативним продюсером… ми [з командою – прим. ред.] три місяці працювали… в якийсь момент команда Руслани рейдерськи захопили процес”, – розповів в інтерв’ю для Аліни Доротюк Олег Боднарчук.

Режисер також пригадав, що відома українська співачка всіма способами намагалась перешкоджати їхній діяльності – Руслана ставила їм палки в колеса, через що, зокрема, Боднарчук з командою не змогли підписати контракт із підрядниками. Режисер розповів, що шведи були буквально шоковані скандалами, які виникали всередині оргкомітету. Ба більше, за словами Боднарчука, тоді й уряд України блокував усі можливі контракти.

Олег Боднарчук пригадав, як Руслана Лижичко перед Євробаченням-2017 ставила їм палки в колеса
Олег Боднарчук пригадав, як Руслана Лижичко перед Євробаченням-2017 ставила їм палки в колеса

Наостанок знаменитий український журналіст розповів, що того року на Євробаченні основною артисткою мала стати Джамала, втім потужний виступ був саме в Руслани Лижичко.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини