“Впав мордою в їжаків”: Олександр Педан розповів про не дуже приємний випадок з життя під час зйомок

Відомий український телеведучий Олександр Педан розповів курйозну ситуацію зі свого життя. Одного разу чоловік впав обличчям в морських їжаків.

Олександр Педан отримав велику популярність під час участі у різноманітних проєктах на Новому каналі. Чоловік завжди з радістю зустрічав гостей будь-якої програми та відкритий до розмови з різними людьми. Цього разу телеведучий завітав на шоу “Біографія” на YouTube каналі “StandupUA”.

У цьому шоу у форматі невеличкого стендапу запрошений гість розповідає про себе і першою рубрикою у проєкті є формат трьох цікавих фактів. Олександр повинен був розповісти три факти зі свого життя, але два з них повинні бути правдивими, а один інший – ні. Почав Олександр з розповіді про морських їжаків.

“Ми знімали проєкт, все було класно і я побачив, як маленькі домініканці стрибають з рифу. Мені сподобалося і я вирішив теж туди пірнути. Я пірнаю, а там кораловий риф. Я встаю, а в мене капає по обличчю кров”, – розповідає Педан.

Олександр Педан розповів, як зустрівся обличчям з їжаками
Олександр Педан розповів, як зустрівся обличчям з їжаками

Олександр припускає, що один з місцевих жителів не дуже любив світлошкірих людей і вирішив помститися, тому порадив чоловікові стрибати не там, де були інші люди, а зовсім в іншому місці. Перше, про що подумав Олександр – зйомки вже точно відкладаються.

“Я зрозумів, що сталося, коли зміг продіти палець через губу. Я побіг його шукати, щоб набити. Він втік, його сховали на кухні, а мене завезли до доктора, який був місцевим ветеринаром!”, – додає чоловік.

Олександр Педан розповів, як зустрівся обличчям з їжаками
Олександр Педан розповів, як зустрівся обличчям з їжаками

Нажаль, це виявилася правдивою історією, але Олександру зашили обличчя в тих місцях, де він постражав. Йому дуже пощастило, що він не втратив зір, залишився з зубами і взагалі все обійшлося лише роздертим обличчям, хоч це також не дуже хороший перебіг подій.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини