“Льолік і Болік”: Мурат Налчаджиоглу звернувся до своєї доньки від Ані Лорак і показав, якою вона стала

Відомий турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу звернувся до своєї доньки в її день народження. Знаменитість вирішив показати, як виглядає дівчинка у свої 12 років

Нещодавно відомий турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу одружився зі своєю коханою нареченою Лілією Реус. Втім, раніше знаменитість перебував у шлюбі з популярною співачкою Ані Лорак. Хоча й стосунки зіркових колишніх не склались, після розлучення в них залишилась спільна донька Софія, яка живе зі своєю мамою.

Втім, і батько дівчинки приділяє їй дуже багато уваги. Разом зі своїм татом Софія Муратівна часто проводить разом час, вони подорожують та відпочивають разом. Навіть у соціальних мережах Мурат Налчаджиоглу часто пригадує свою доньку. Так, наприклад, у день народження своєї дитини він вирішив привітати її в особистому блозі в Інстаграмі.

Мурат Налчаджиоглу привітав свою доньку Софію з днем її народження в Інстаграмі
Мурат Налчаджиоглу привітав свою доньку Софію з днем її народження в Інстаграмі

Вчора, 9 червня, донька Мурата Налчаджиоглу та Ані Лорак святкувала свій 12-й день народження. Батько дівчинки на своїй сторінці показав їхні спільні фотографії та дуже мило, але водночас із гумором привітав доньку зі святом. В описі до їхнього спільного знімку Мурат Налчаджиоглу зазначив, що вони з донькою – Льолік і Болік.

Показав Мурат Налчаджиоглу і фотографії своєї доньки самої. На свіжих кадрах можна побачити, як виросла дівчинка. Софія змінила колір волосся та стала більше схожою на свою зіркову маму. Змінився і стиль в одязі – тепер донька відомого турецького бізнесмена та популярної співачки одягається у спортивний одяг. Привітала дівчинку з днем народження і її мачеха – друга дружина Мурата Налчаджиоглу.

Мурат Налчаджиоглу та його друга дружина Лілія Реус привітали Софію з днем народження
Мурат Налчаджиоглу та його друга дружина Лілія Реус привітали Софію з днем народження

Нагадаємо, що турецький бізнесмен став батьком вперше 12 років тому. Доньку йому подарувала колишня дружина Ані Лорак, яку сьогодні активно критикують за відсутність чіткої позиції у часи повномасштабної війни. Мурат Налчаджиоглу нині взаємини з першою дружиною не коментує.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини