“Хочу народжувати ще”: екс-українка Регіна Тодоренко приголомшила одкровенням про пологи

Українська співачка та телеведуча Регіна Тодоренко, яка проміняла Україну на агресора, вирішила розповісти про свої пологи, від яких вона отримала задоволення.

Регіна Тодоренко, яка зустріла повномасштабне вторгнення в росії і ніяк не висловилася в підтримку своєї рідної країни, продовжує жити і будувати щасливе життя на росії. Днями зірка поділилася одкровенням зі своїми підписниками, заявивши про те, що вона – гіпно-мама. Такий висновок екс-українка зробила через те, що народжувала своїх дітей у стані гіпнозу.

Відомо, що в жінки двоє дітей і обох вона народжувала саме у такому стані. Як каже сама Тодоренко, це незабутній досвід, після якого хочеться народжувати знову і знову. Крім цього, артистка поділилася порадами та перевагами від пологів під час гіпнозу. Регіна каже, що гіпноз знижує біль та розвиток стресу під час пологів, також жінка стає розслабленою і в її тілі менше напруги.

“Ви не лякайтеся, але виявляється, що народжувати дитину нам допомагає гормон окситоцин. Це гормон кохання, сек*у та щастя”, – розповідає Тодоренко.

Регіна Тодоренко розповіла про задоволення під час пологів
Регіна Тодоренко розповіла про задоволення під час пологів

Такі заяви не сподобалися навіть її російським прихильникам. У коментарях зірку почали обговорювати і говорити про те, що вона стала жити в якомусь зовсім іншому світі.

  • “Якась вона гидка стала. Не конкретно через це, а загалом”,
  • “Після слів: “Я гіпно-мама” можна наіть далі не читати”,
  • “Чи нормально розповідати про те, як вона отримала задоволення від пологів, на яких був присутній її маленький син, який спостерігав за народженням свого меншого брата?”, – пишуть прихильники.
Регіна Тодоренко розповіла про задоволення під час пологів
Регіна Тодоренко розповіла про задоволення під час пологів

До слова, старший син Регіни й справді був присутнім на пологах. Прихильники досі не розуміють, як це можна було дозволити, адже в дитини потім на все життя може бути психологічна травма, яка відобразиться на одному з ключових аспектів його життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини