Наважилася зняти футболку і показати форми: екс-холостячка Ксенія Мішина пробіглася Карпатами без верху

Українська акторка та головна холостячка країни Ксенія Мішина вкотре вразила прихильників своєю сміливістю. Зірка пробіглася вулицею без майки.

Мало хто знає, але у соціальній Мережі ТікТок існують тижневі тренди на відео, які користувачі знімають та публікують на власних сторінках. Це може бути челендж, історія або просто кумедне відео, яке всі повторюють з надією потрапити в рекомендації. Як звичайні користувачі, так і зірки українського шоу-бізнесу намагаються зібрати якомога більше переглядів.

Зараз в Мережі є популярним відео під одну з пісень в ТікТок. Користувачі в ритм до треку плескають в долоні, а потім починають бігти у невідомому напрямку. Все дуже просто, але такі відео збирають дуже багато переглядів і Ксенія Мішина вирішила доєднатися до тренду, але додала від себе трішки пікантності.

Ксенія Мішина пробіглася Карпатами без верху
Ксенія Мішина пробіглася Карпатами без верху

Коли зірка починає бігти у потрібний момент пісні, то на ходу починає знімати з себе футболку. Все б нічого, але під футболкою більше нічого не було і в такому вигляді акторка бігала вулицями Карпат. Прихильники в коментарях оцінили такий перформанс і похвалили Ксенію за сміливість.

Ксенія Мішина пробіглася Карпатами без верху
Ксенія Мішина пробіглася Карпатами без верху
  • “Не знаю, що це було, але мені сподобалось”,
  • “Дуже гарно! Можна зробити з цього челендж”,
  • “Хіба не заборонено бути настільки ідеальною!”, – пишуть вражені прихильники.

Станом на 9 серпня відео вже набрало один мільйон переглядів, 55,5 тисяч лайків, а також 334 коментарі і майже 3 тисячі людей зберегли це відео. Це надзвичайно крутий результат для цієї соціальної Мережі. Ті, хто активно веде ТікТок знають, що алгоритми в цього додатку дещо дивні і не кожен відео “пропускається” в масові рекомендації. Як би там що не було, але в Ксенії Мішиної вийшло вразити свою аудиторію.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини