“Передає стан української жінки”: стилістка Зеленської розповіла, чому Перша леді майже не носить сукні

До повномасштабного вторгнення Олена Зеленська часто зʼявлялася на публіці у вишуканих сукнях та спідницях, але зараз Першу леді України все частіше можна побачити лише у брюках.

Вбрання Олени Зеленської завжди вражали своєю вишуканістю та водночас простотою. Ще до отримання статусу Першої леді України Олена відрізнялася відмінним стилем в одязі та вмінням вдало комбінувати між собою речі. Коли ж зірка підвищила свій соціальний статус, то почала носити елеганті сукні та спідниці, але все різко змінилося. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, чому Олена Зеленська почала носити строгі брючні костюми.

Про це розповіла стилістка Першої леді Наталя Каменська. Жінка каже, що це своєрідний протест та можливість передати стан української жінки саме через костюм чоловічого крою. Від додає впевненості у собі та своїх силах та змушує подивитися на жінку не як на ніжну та тендітну особу, а як на сильну та вольову людину, яка здатна відстоювати власні інтереси.

“Чому Перша леді все частіше зʼявляється у костюмах? Це послання всесвіту: Україна бореться”, – каже Наталя.

Стилістка Зеленської розповіла, чому Перша леді не носить сукні
Стилістка Зеленської розповіла, чому Перша леді не носить сукні

Каменська розповіла й про те, що раніше до важливих подій її команді було готуватися значно легше – на це було більше часу, ніж зараз. Зараз графік Олени Зеленської складається на тиждень і дуже складно підготувати для Першої леді відмінний образ за такий короткий термін, але Наталі це все одно вдається зробити, враховуючи власні побажання Зеленської.

“Ми завжди зважаємо на настрій та емоційний стан. Якщо немає настрою на сукню, то ми точно обираємо костюм і навпаки. Я по-особливому підходжу до вибору брошок, які вона одягне. Деякі з них ми розроблями спеціально для Олени Зеленської”, – зізнається стилістка.

Олена Зеленська активно підтримує українські бренди і її неможливо побачити у вбранні не від українського виробника. Таким чином жінка привертає увагу не лише до суспільно важливих проблем, але й показує всьому світу, що в Україні відмінні стилісти та бренди, які заслуговують уваги. Завдяки Олені Зеленській український одяг все частіше почали замовляти за кордон з бажанням пізнати український стиль та професіоналізм.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини