“Починає втягувати мене”: донька Сніжани Єгорової розповіла, як ставиться до висловлювань своєї матері

Сніжана Єгорова – відома українська ведуча, яка з початком повномасштабного вторгнення активно підтримує дії росії та не соромиться про це говорити, проживаючи в Туреччині.

Акторка та телеведуча Стася Ровінська з початком повномасштабного вторгнення разом з дітьми перебралася до Штатів. Як казала сама Стася – це було дуже складне рішення для її родини, але вона розуміла, що таким чином зробить краще для своїх дітей. Після переїзду до Америки у Стасі почалася невеличка депресія і Ровінська звернулася до лікаря. Завдяки рекомендаціям спеціаліста дівчина змогла з цим впоратися.

За той час вона набрала 10 зайвих кілограмів, не хотіла вставати та виходити з дому навіть тоді, коли їй це було потрібно. Чоловік акторки нерідко потрапляв під гарячу руку, але Стася вирішила з цим боротися і за 7 місяців лікування вона прийшла в норму. Зараз дівчина вже адаптувалася до нового життя і не думає про погане, але Стася дуже засмучується через свою матір Сніжану Єгорову, яка активно підтримує росію.

Стася Ровінська розповіла як ставиться до висловлювань своєї мами
Стася Ровінська розповіла як ставиться до висловлювань своєї мами

Доньку ведучої-зрадниці зачіпає те, що Сніжана Єгорова згадує про неї у публічному просторі, але в загальному Стася намагається не звертати на це увагу, щоб не акцентувати увагу на поганому.

“Я на це не реагую. Ми з нею взагалі ніяк не спілкуємось, мені не цікаво, як вона живе та що з нею зараз відбувається. Мене бентежить те, що вона маніпулює і говорить про мене. Останнє з того, що я бачила – якийсь допис з моїми фотографіями, де було багато погроз від людей”, – розповідає акторка.

Стася спілкується лише зі своїми братами та сестрами, але її зіркова мама повністю зникла з її життя. Сніжана Єгорова перебралася до Анталії і все активніше показує свою проросійську позицію, тому Стася не бажає підтримувати з нею будь-який звʼязок.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини