“Ця дитина їм не рідна”: адвокат Сергій Власенко розкритикував Мірошниченків за усиновлення дитини

Український адвокат Сергій Власенко поділився власними думками про публічність усиновлення Тімуром та Інною Мірошниченками дитини з дитячого будинку.

Тімур та Інна Мірошниченки зовсім нещодавно всиновили хлопчика та імʼя Марсель з дитячого будинку. Весь процес зіркове подружжя висвітлювали у соціальних мережах, що всі, хто хочуть зайнятися усиновленням дитини знали, що це дуже складний і не швидкий процес. За декілька місяців очікування, збирання документів та витрачених нервів подружжю все ж вдалося прийняти до своєї родини нового члена сімʼї.

Прихильники пари весь час підтримували Тімура та Інну, але знайшлися й такі, хто не дуже в захваті від того, що Мірошниченки настільки публічно висвітлювати все, що відбувалося в процесі усиновлення дитини. Український адвокат Сергій Власенко опублікував в одній із соціальних мереж свої роздуми про те, що зіркове подружжя порушують моральний кодекс і так бути зовсім не повинно.

“Як ви вважаєте, чи мають моральне право прийомні батьки розголошувати таємницю усиновлення усиновленої ними дитини, таким чином від самого початку публічно заявляючи, що ця дитина їм не рідна?”, – питає адвокат.

Сергій Власенко розкритикував Інна та Тімура Мірошниченків
Сергій Власенко розкритикував Інна та Тімура Мірошниченків

Чоловік каже, що на його думку маленька дитина ще не може усвідомити те, що вона не рідна, але коли хлопчик підросте, то прочитає все, що пишуть в Мережі і зробить свої висновки. Користувачі Мережі в коментарях розділилися на два табори: хтось каже, що не варто приховувати від дитини факт того, що її усиновили, а хтось каже, що це велика рана, яка завжди буде боліти в дитини, коли вона усвідомить те, що вона не рідна.

На ці коментарі відповіла сама Інна Мірошниченко. Жінка каже, що вона також може багато розповісти про самого Сергія, але вона обирає інший шлях: не лізти в чуже життя зі своїми порадами, тому рекомендує іншим зробити так само.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини