Ані Лорак поскаржилася на ставлення українців до неї та розповіла, чого точно не заслужила: “Я теж людина”

Співачка Ані Лорак, яка на початку повномасштабного вторгнення рф в Україну відмежувалася мовчанням від своїх же земляків, вирішила висловитися у бік українців, які її захейтили.

Співачка Ані Лорак, одна з найвідоміших артисток на пострадянському просторі, недавно спілкувалася з російськими журналістами, висловивши своє занепокоєння ставленням деяких українців до неї та розповівши, що саме на її погляд, є несправедливим стосовно її персони. Варто зазначити, що у лютому 2022-го зірка пішла з медійного простору, а у липні того ж року, коли стало зрозуміло, що наша країна буде чинити опір, обмежилася лише одним ліричним постом в Інстаграмі про свої емоції.

Ані Лорак залишилася в рф та буде тепер зніматися у російському шоу
Ані Лорак висловилася, чому ображається на українців

Однак, перед тим як перейти до її заяви, варто відзначити, що Ані Лорак завжди була однією з найбільших українських музичних зірок. Вона здобула безліч музичних нагород і здобула популярність завдяки своєму непересічному таланту та голосу. Однак її переїзд до рф після 2014-го та відношення до багатьох українців стало об’єктом гострої критики. Крім цього не можливо не помітити її активну участь у російських проєктах.

Співачка неодноразово виступала у російських телевізійних програмах, і це стало однією з причин, чому чимало наших громадян віднеслися до неї з критикою та підозрою ще до лютого 2022-го. Сама ж поп-діва пожалілася на ставлення колишніх фанатів з України:

“Мені було дуже складно, тому що я теж людина, а насамперед жінка, і мене сильно ранить, коли це необґрунтовано”, — прокоментувала зірка.

Ані Лорак зіпсувала свою зовнішність
Ані Лорак висловилася, чому ображається на українців

Співачка виразила своє розчарування та обурення відношенням певної частини українських громадян, які негативно відгукуються про її роботу, але й разом з тим підкреслила, що купається у любові російських прихильників, які висловлюють їй слова підтримки та запрошують виступати на концертах.

Нагадаємо, що раніше артистка виправдовувалася за те, що не допомагає збройним силам України.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини