Зайняла місце Олександровича: Леся Нікітюк стала суддею шоу “Розсміши коміка”, яке принесло їй популярність

Мало хто знає, але Леся Нікітюк почала свій зірковий шлях саме з програми "Розсміши коміка". Молода дівчина разом зі своєю подружкою кілька разів отримали перемогу в шоу.

Коли Леся Нікітюк прийшла на “Розсміши коміка” вперше – у кріслі журі сиділи Євген Кошовий та Володимир Зеленський, який тоді навіть подумати не міг, що стане президентом України, а Леся не мала жодного уявлення, що стане однією з найкращих українських телеведучих-жінок і займе місце Володимира Зеленського у завітному кріслі.

За словами самої зірки, вона чотири рази приходила на шоу і памʼятає кожен свій жарт, з яким вдалося отримати перемогу. В ті часи проєкт лише набирав обертів і туди запрошували ледь не кожного учасника КВН. Леся з подружкою також отримали запрошення і вирішити спробувати вдачу.

“Ми пішли на кастинг і пройшли його. В перший раз заробили 20 тисяч гривень, а в другий – 50. Коли ж ми повернулися через 8 років, то знову отримали перемогу і всі гроші віддали на потреби хмельницької лікарні. Я сподіваюся, що у новому сезоні шоу ми побачимо більше талановитих коміків”, – розповідає Нікітюк.

Леся Нікітюк стала суддею на Розсміши коміка
Леся Нікітюк стала суддею на Розсміши коміка

Зараз активно триває кастинг та пошук нових учасників. Шоу планується запустити на “Новому каналі”. Перший випуск побачив світ в далекому 2011 році і саме тоді ж Леся Нікітюк прийшла на проєкт. Після свого успіху вже за рік Нікітюк стала ведучою популярної програми “Орел та Решка”, а потім її карʼєра стрімко пішла вгору.

До щільного графіка Лесі додаються ще одні зйомки, оскільки зірка на даний момент є ведучою програми “Хто Зверху?” та її авторського проєкту “ЛеМаршрутка”, що теж займає чимало часу. Сподіваємося, Леся матиме можливість розкритися у кріслі судді по-новому.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини