“Все згідно закону”: Даша Квіткова вперше прокоментувала рішення суду у справі ДТП за її участі

Щойно гучний скандал за участі Даші Квіткової стих, аж раптом в Мережі зʼявилася інформація про те, що суд прийняв рішення далеко не на користь блогерки.

Даша Квіткова – відома українська блогерка, інфлюєнсерка та колишня дружина Микити Добриніна зовсім нещодавно потрапила у гучне ДТП. Дівчина їхала на новенькому Лексусі, який взяла на тест-драйв, проїхала на червоне світло і спричинила серйозну аварію на дорозі. Попередньо відомо, що одна з учасниць ДТП отримала травми руки, за яку хотіла отримати грошову компенсацію на місці аварії.

Блогерка розповідала, що вона не готова була платити на місці для того, щоб “замʼяти” справу і якщо правосуддя дійсно доведе, що жінка отримала травми – виплатить компенсацію, яку назвачить їй суд. Тривалий час про судове розслідування нічого не було чути, але 15 грудня 2023 року суд визнав винною Дашу Квіткову, оскільки медична експертиза й справді показала, що інша учасниця ДТП отримала травми руки.

Розповідь Даші про ДТП
Розповідь Даші про ДТП

В Мережі були занепокоєні таким рішенням і прихильники блогерки почали писати їй свої слова підтримки та вдячності за те, що вона вирішила піти чесним шляхом, а не піддаватися корупційній системі. Даша спочатку жодним чином це не коментувала, але пізніше все ж вирішила вийти на звʼязок з приводу цієї ситуації.

“Друзі, я бачу всі ваші повідомлення. Для мене було важливо вирішувати все згідно закону. Я повністю несу відповідальність”, – написала Квіткова.

Даша Квіткова відреагувала на рішення суду
Даша Квіткова відреагувала на рішення суду

Схоже, Даша й справді повністю визнає свою провину у ситуації, що склалася. Цікаво також те, що блогерку вирішили не позбавляти водійських прав, тому Даша вже може повернутися в крісло водія, адже їй було заборонено водити автомобіль до остаточного рішення суду.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини