Анатолій Анатоліч стане ведучим корпоративу скандальної Анни Алхім: “Місцями дуже адекватна”

Інститут репутації в Україні продовжує працювати. Днями стало відомо, що Анатолій Анатоліч погодився бути ведучим корпоративу Анни Алхім, яка не славиться хорошими вчинками.

Анна Алхім з початком повномасштабного вторгнення не стала відмовлятися від російського контенту, російської мови та музики. Блогерка активно розповідає про те, що вона слухає російських виконавців через стрімінгові сервіси, завдяки яким росіяни заробляють кошти за свою музику. Ба більше, жінка неодноразово говорила про те, що не збирається відмовлятись від мови ворога і вважає, що українізація – це не обовʼязково.

В Мережі постійно обговорюють гучні висловлювання Алхім. Не кожен артист українського шоу-бізнесу прагне з нею співпрацювати, але в Анатолія Анатоліча, схоже, зовсім інші погляди на це. Чоловік погодився бути ведучим на корпоративі, який влаштовує блогерка і після хвилі хейту в його бік вирішив дати власний коментар з цього приводу, але про це згодом.

Анатолій Анатоліч прокоментував свою присутність на корпоративі Алхім
Анатолій Анатоліч прокоментував свою присутність на корпоративі Алхім

На початку грудня Анатоліч заявив, що Анна Алхім верзе повну нісенітницю стосовного її пристрасті до російських пісень та мови. Крім цього блогерка почала нативно рекламувати російський серіал, який негативно впливає на підлітків.

“Це просто хєрня. Полнєйша”, – додав Анатоліч.

Зараз же він трішки змінив свою думку, хоч і заявив, що погодився лише за однієї умови. Про це Анатолій розповів у коментарі виданню TabloID. Ведучий розповів, що знає її особисто і неодноразово цькував її за власні зашквари, але Анна пообіцяла зробити дещо для нього, якщо він все ж буде вести її корпоратив.

“Я погодився на участь у Алхім з умовою, що вона на свою аудиторію скаже, що Асті йде на**й і російський серіал дивляться довбо*оби. Головне те, що на заході не буде п’янства і всі заходи я веду лише українською мовою”, – розповів чоловік.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини