“Я не знаю, що сталось”: співачка Руслана розповіла прихильникам, що її ошукав концертний аферист

Перша переможниця на "Євробаченні" від України співачка Руслана планувала своє грандіозне повернення на сцену, але зірка зізналася, що її обманули.

В 2024 році співачка Руслана планувала своє величне повернення на сцену. Зірка хотіла поїхати з туром “Дикі танці. 20 років перемоги”, але все пішло не за планом. Співачка натрапила на концертного афериста, для якого Руслана не була першим артистом, з яким він так повівся. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала подробиці інциденту.

Організатором її концертних виступів повинен був бути Тарас Доненко, який вже кілька місяців не виходить на звʼязок і не дає про себе знати. Про це зірка розповіла у соціальних мережах і додала, що через цю проблему її шоу переносяться на інший час, але всі, хто вже придбав квитки, зможуть на нього потрапити.

“Чому ми маємо приховувати те, що нас надихає або дає нам сили до життя? Я не знаю, що сталось з цією людиною, але констатую факт, що з 2 листопада він не виходить на звʼязок”, – написала Руслана у своєму пості.

Руслана переносить свої концерти
Руслана переносить свої концерти

Зірка заявила, що Тараса зараз активно розшукують, але всіх подробиць інциденту співачка не розповіла. Також артистка звернулася до всіх, хто займається організацією концертів та інших культурних заходів і повідомила, що вона та її команда готові до співпраці. У коментарях прихильники підтримали співачку і написали їй багато приємних слів для втіхи.

  • “Руслана , дуже чекаємо на ваш концерт! Я всі ваші пісні знаю на памʼять. Ви мій співак номер один з самого дитинства. Я вас кохаю уже 20 років!”,
  • “Чекатиму коли відновлять продажі квитків і чекатиму вас дуже! А тому, хто зробив так погано з вами – повернеться”, – пишуть користувачі Мережі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини