Організатори Євробачення-2023 пояснили, де та коли Руслана з’явиться на конкурсі: символічне завдання

Організатори Євробачення-2023 нарешті поставили крапку в скандалі, пов'язаному з Русланою. Виявляється, у відомої української артистки найважливіше завдання

Останні декілька тижнів публіка активно обговорює скандал, що розгорнувся навколо цьогорічного пісенного конкурсу Євробачення. Так, раніше на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук Руслана Лижичко, перша в історії України переможниця цього змагання, повідомила, що команда організаторів не запросила її цього року відкривати захід виступом.

Зазначимо, що Євробачення-2023 проходить від імені України у Великобританії. Багатьох обурив той факт, що артистку, яка буквально привезла в країну конкурс, не запросили виступити з піснею. Втім, тепер з’ясувалось, яке завдання довірили Руслані Лижичко. На офіційному сайті Євробачення з’явилась інформація про те, де та коли можна буде побачити виступ артистки.

Руслана Лижичко виступить на Євробаченні-2023 з важливою місією
Руслана Лижичко виступить на Євробаченні-2023 з важливою місією

Так, у гранд-фіналі цьогорічного конкурсу глядачі зможуть спостерігати за заздалегідь записаним у Києві відеовиступом відомої української співачки. Виявляється, тією самою особливою місією артистки, про яку говорила команда організаторів Євробачення-2023, виявилось символічне поєднання української столиці та великобританського міста Ліверпуль. Виступ Руслани відображатиме цьогорічну тему “Об’єднані музикою”.

У мережі повідомили, якою буде задача відомої артистки Руслани на цьогорічному Євробаченні
У мережі повідомили, якою буде задача відомої артистки Руслани на цьогорічному Євробаченні

Слід зазначити, що цьогорічне гасло найпопулярнішого пісенного конкурсу у всьому світі демонструє не лише потужні можливості музики, але й партнерство України та Великобританії. Так, завдяки Євробаченню-2023 та ідеям, які змагання просуває, глядачі з різних куточків планети усвідомлюють той факт, що музика дійсно здатна об’єднати. А ось важливу частину в демонстрації основного сенсу цьогорічного гасла покладено якраз на Руслану Лижичко.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини