Організатори Євробачення-2023 розставили всі крапки над “і”: пояснили, яка роль буде у Руслани на конкурсі

У мережі все ніяк не завершиться скандал на тлі організації цьогорічного Євробачення. Креативний директор конкурсу пояснив, яку роль виконуватиме Руслана Лижичко у Ліверпулі

Креативний директор Євробачення-2023 вирішив розставити всі крапки над “і”. Один з організаторів цьогорічного конкурсу, Герман Ненов, пояснив, чому Руслана Лижичко не виступить на головній сцені заходу. Крім того, представник команди організаторів розповів про роль відомої української артистки на найпопулярнішому пісенному конкурсі.

Нагадаємо, що раніше навколо Євробачення-2023 розгорівся справжній скандал. Шанувальники, колеги та сама Руслана Лижичко висловили незадоволення тим фактом, що першу в історії України переможницю змагання не запросили виступити на заході. 2004 року артистка стала першою зіркою, яка привезла до рідної країни європейський конкурс.

Руслана Лижичко 2004 року стала першою переможницею Євробачення від України
Руслана Лижичко 2004 року стала першою переможницею Євробачення від України

Креативний директор Євробачення-2023 пояснив, що Руслана Лижичко таки буде залучена в заходах, присвячених конкурсу. Герман Ненов наголосив, що повага перемозі артистки в змаганні буде однозначно вшанована, втім організатор не став розповідати, як саме. Натомість представник команди організаторів зазначив, що в Руслани буде “особлива місія”, яку глядачі спостерігатимуть, зокрема, у гранд-фіналі.

Герман Ненов також зазначив, що майже кожен український артист, який представляв рідну країну на Євробаченні та увійшов до ТОП-10 переможців, гідний виступити на сцені заходу цьогоріч. Креативний директор конкурсу пояснив, що організатори обирали музикантів, які виступатимуть, керуючись не особистими симпатіями, а виключно концептуальністю та темою цьогорічного конкурсу.

Герман Ненов пояснив, як організатори Євробачення-2023 вибирали запрошених на виступ артистів
Герман Ненов пояснив, як організатори Євробачення-2023 вибирали запрошених на виступ артистів

Наразі залишається лише здогадуватись, який саме символізм та особливу місію креативний директор Євробачення-2023 мав на увазі. Разом з тим, можна точно сказати, що глядачі не побачать Руслану Лижичко на головній сцені конкурсу у Великобританії.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини