Раміна Есхакзай зізналася, як їй вдалося схуднути на 10 кілограмів: “Чому всі худі, а я з зайвою вагою?”

Раміна Есхакзай сьогодні може похизуватися відмінною фігурою, але раніше зірка була більшою на 10 кілограмів і активно боролася з зайвою вагою.

Відома українська журналістка та блогерка Раміна Есхакзай розповіла, з якими труднощами їй довелося зустрітися під час схуднення. Як каже дівчина – це дуже складний процес, який вимагає дисципліни та самоконтролю, що не завжди дається легко. Раміна зізналася, що вона часто зривалася зі своєї дієти і не могла контролювати бажання їсти шкідливу їжу, саме тому постійно починала “з понеділка”.

“Я вирішила худнути з понеділка. Було так, що в понеділок, вівторок, середу я худну, все добре, але в пʼятницю ми йдемо кудись з подружками. Вони худі, а я на дієті. Ми пішли в кіно, взяли попкорн, я свій зʼїла і мої 5 кілограмів, які я скинула – повернулися”, – розповіла Раміна.

Раміна поділилася неймовірним результатом схуднення
Раміна поділилася неймовірним результатом схуднення

В суботу дівчина починала себе звинувачувати у тому, що зʼїла зайвого і не розуміла, чому зайва вага так швидко повернулася до неї. Дівчина продовжувала морити себе дієтами на 1200 калорій, додавала спорт і тренування і кожного разу починала все з нового понеділка.

“Чому скрізь всі худі, а я одна з зайвою вагою? Чому я маю вигляд жінки, яка народжувала дитину, хоча сама не народжувала? В неділю знову їла все підряд, тому що пообіцяла, що з понеділка знову буду худнути”, – каже блогерка.

Раніше зірка хворіла на булімію і випорожнювала шлунок шляхом блювання після кожного прийому їжі. Вона не сприймала себе такою, якою була і пила різні чаї для схуднення, експериментувала з різними дієтами, але це не давало плодів. По-справжньому ситуація почала змінювати лише тоді, коли дівчина почала з розумом ставитися до свого схуднення і не робила з цього проблему номер 1. Зараз Раміна нормально харчується і не звинувачує себе за те, що зʼїла солоденького ввечері.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини