Українські зірки, що поставили свою кар’єру на паузу заради ЗСУ: “Антитіла”, Коля Сєрга, Положинський та інші

Телеведучий Слава Дьомін розповів про українських співаків, зірок та акторів, які поставили свою кар'єру на паузу і відклали мікрофони, щоб піти в ЗСУ.

Гурт “Антитіла”

Українські зірки, що служать на фронті
Українські зірки, що служать на фронті

Ще до початку вторгення гурт повідомив про вступ до ТРО, а з оголошенням повномасштабної війни, хлопці відправилися на фронт. Не будь-куди, а в самі гарячі точки України. Там вони були стрільцями-парамедиками і показали свою велику мужність, перебуваючи в пеклі до кінця серпня. Після цього, Валерій Залужний наказав хлопцям повертатися до звичайного життя і займатися творчістю. Попри це, вони продовжили займатися благодійністю і допомагати Україні.

Паша Лі

Нажаль, війна забрала життя Паши Лі. Чоловік був актором, співаком і композитором. Він брав участь у “Фабриці зірок”, а також відомий фільмами “Правило бою”, “Тіні забутих предків” та інші. В перші дні війни чоловік вивозив мирних людей з Ірпіня і так склалося, що він трагічно загинув від обстрілів. Його поховали у рідному місті.

Олександр Положинський

Які зірки українського шоу-бізнесу подалися в ЗСУ
Які зірки українського шоу-бізнесу подалися в ЗСУ

Фронтмен гурту “ТарТак” не став винятком і пішов на фронт. Одного разу він приголомшив прихильників новиною про те, що вони потрапили під обстріли, але з ним було все добре. Чоловік пізніше написав пісню, обкладиною до якої стала фотографія одного зі зруйнованих приміщень.

Андрій Хливлюк

Зірки України, що пішли служити на фронт
Зірки України, що пішли служити на фронт

Лідер гурту “Бумбокс” вирішив стати патрульним поліцейським, а наприкінці березня він потрапив під обстріли. Після цього чоловік взяв відпуску і дав декілька благодійних концертів, а потім став оператором ударного дрону.

Микита Добринін

Чоловік перші півтора місяці був в теробороні в Києві. Після того, як Київ відбили і звільнили від окупантів, підрозділ, в якому був Добринін – розпустили, а сам він продовжив займатися волонтерством. За словами чоловіка, найскладніше було на власні очі бачити події в Ірпіні.

Коля Сєрга

Які українськізірки поставили свою кар'єру на паузу заради ЗСУ
Які українськізірки поставили свою кар’єру на паузу заради ЗСУ

Співак і гуморист має освіту снайпера, але, за його словами, ще жодного разу не стріляв. У нього є зброя і, якщо знадобиться, то він візьме її в руки, але поки не доводилося. Разом зі своїми колегами з шоу-бізнесу, він створив “Культурний десант”. Хлопці в гарячих точках проводять культурно-психологічну підтримку мирного та військового населення України.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини