Як виглядає і чим займається хлопчик, якого намалювали на етикетці згущенки: волонтер у пікселі

Ця упаковка згущика стала справжньою легендою в Україні, а хлопчика з ложкою впізнають і дорослі, і діти. Як зараз виглядає синьоокий малюк з етикетки?

Молоко незбиране згущене у жовто-блакитній упаковці, здається, побувало у холодильнику кожної української господині, а хлопчика, який змальований із великою ложкою, впізнають всі. Досі він лишається обличчям бренд і навіть на сайті красується логотип з його личком.

Як виглядає і чим займається хлопчик, якого намалювали на етикетці згущенки

Чимало хто замислювався, чи існував у реальності цей блакитноокий малюк, який так ласував згущиком? Виявляється, що обличчя Первомайського молочноконсервного комбінату — це цілком був реальний карапуз, який зараз взагалі не схожий на свій дитячий портрет.

Звати чоловіка — Олександр Бабіч і через пару років він буде відзначати своє 50-річчя. До війни був краєзнавцем та екскурсоводом, а на етикетку потрапив не випадково. Дід “хлопчика зі згущику” будував молочноконсервний комбінат, а згодом став заступником директора. Онука свого він просто обожнював, а тому й не впустив нагоди зробити його обличчям торгівельної марки.

Ось тільки зараз життя “малятка з ложкою” кардинально змінилося, як майже і в усіх українців. Нині він на варті захисту України. Про це розповідають блогери у Твітері та Телеграмі. Є також інформація, що він волонтерствує.

“А ви знали, що хлопчик з упаковки згущенки зараз виглядає так? І дуже серйозно помагає армії. Знайомтеся — це Саша Бабіч”, — зазначено у дописі.

Як виглядає і чим займається хлопчик, якого намалювали на етикетці згущенки

Дійсно, головного ласунка згущиком нині важко впізнати, але очі досі видають того карапуза, якого ми бачимо щодня на упаковках супермаркету. Цікаво, що сам чоловік веде далеко не медійне життя. Дізналися про нього кілька років тому не випадково: він сам розповів про своє зіркове минуле у соціальних мережах.

Популярне

Подібні новини