У Володимира Зеленського бездоганний смак на жінок: Олена Кравець, Олена Зеленська та інші обраниці президента

У минулому актор, а нині Президент України Володимир Зеленський досі лишається найбільш обговорюваною особою не тільки у політичному плані. Дізнайтеся, все про особисте життя лідера держави.

Володимир Зеленський з молодості звик до публічності та уваги глядачів, адже з дуже ранніх років пов’язав свою долю зі сценою, акторською майстерністю і гумором. Це нині його постать — одна із найвпливовіших у політичному плані, але до 2019-го за кожним кроком кумира мільйонів спостерігали фанати.

Цікавилися не лише його творчими здобутками, а особистим життям, звертаючи увагу на те, кого в обраниці взяв собі популярний чоловік. Його єдиним коханням, вірною супутницею є Олена Зеленська, з якою було укладено шлюб ще в далекому 2003-му році. Це перша і єдина дружина нашого Президента, яка доводить щоденно, якими мають бути справжні стосунки.

Підсумки Володимира і Олени Зеленських за 2022 рік
У Володимира Зеленського бездоганний смак на жінок

Проте, так, як нинішня перша леді не прагнула публічності та була у тіні свого обранця, Володимиру приписували часто стосунки з колегою по сцені, Оленою Кравець. Ну дуже переконливо у знаменитостей виходило грати подружню пару, яка постійно потрапляла у кумедні ситуації.

У Володимира Зеленського бездоганний смак на жінок

Втім, не Кравець єдиною, як-то кажуть. У 2008-му році, коли Тіна Кароль та пан Зеленський стали отримали премію, як найкрасивіші люди за версією журналу “Viva!” пліткарі не втрималися та приписали роман цим зіркам. Підігріли чутки ще спільні фото переможців номінації. А на те, що знаменитості мали вже на той момент вже сім’ї та навіть дітей ніхто не зважав.

У Володимира Зеленського бездоганний смак на жінок

Вигадували у мережі ще й “романи” Володимиру з російськими зірками, коли той ще до 2014-го знімався у тамтешніх проєктів.

Та все одно: жодні придумки, плітки та чутки не зруйнували справжньої родини Зеленською, де панує щире кохання та взаємоповага.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини