Пропало світло, а треба йти на ділову зустріч: що робити, якщо сорочка не попрасована та брудна

Якщо немає світла, то можна впоратись навіть з відсутністю праски та пральної машини. Які лайфхаки варто записати собі у нотатник, щоб можна було зкористатися у потрібний момент?

Всі ми знаємо, що світло може пропасти в будь-який момент, особливо у найменш підходящий. В таких випадках прасування та прання, які нам так необхідні, стають справжньою проблемою і загадкою.

Що робити в такій ситуацій?

  • Якщо ваш одяг не приємно пахне, використайте розчин з білого оцту. Для цього потрібно додати воду та оцет у рівних пропорціях до будь-якого флакончика з розпилювачем і нанести спрей на одяг. Також, цей засіб допомагає знищити такий ж не приємний запах від взуття, яке ви довго носили.
  • Причиною незадоволення одягом став не такий яскравий вигляд, як був і, наче, “вицвів”, то вам допоможе один простий спосіб. Додайте чотири або п’ять столових ложок солі до холодної води та замочіть там свій одяг. Сіль почне свою реакцію та видалить бруд з одягу, зроблячи його яскравішим та свіжим.
  • В такому разі, якщо одяг має невеличкий запах, але ви все одно не хочете його відчувати, тоді повісьте свою сорочку або кофтинку на балконі. Свіже повітря видалить запах, а сонячні промені знищать небажані бактерії. Якщо потрібно провітрити светр з вовни, то вам пощастить, якщо на вулиці буде дощ. Він краще очиститься саме в таку погоду.
Одяг на балконі освіжиться та перестане не приємно пахнути
Одяг на балконі освіжиться та перестане не приємно пахнути
  • У випадку, якщо ви відчуваєте затхлий запах від вашого одягу, тоді змішайте декілька крапель ефірної олії з водою та обпризкайте одяг отриманим розчином.

Замість праски можна використати спрей, що містить кондиціонер для білизни. Це додасть додаткового запаху, як після прання і розгладить ваші речі. Для такого спрею візьміть воду та кондиціонер у співвідношенні 8:1 та додайте трішки медичного спиру. Добре перемішайте і нанесіть на одяг. Після кожного пшику, розгладьте чистою рукою складки по вологій тканині.

Від заломів допоможе кондиціонер для білизни
Від заломів допоможе кондиціонер для білизни

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини