Розкльошені джинси знову в моді: ТОП-3 варіанти, як їх носити на прикладі Олени Зеленської та інших зірок

Мода – циклічна. Цей вислів чула кожна людина, ба більш, сьогодні ми на власному прикладі впевняємось, що вислів є не лише поширеним, але й дуже правдивим

Розкльошені штани, які користувались просто шаленою популярністю у 1960-х роках, сьогодні повертаються на модні подіуми. Якщо цей елемент одягу вас вабить, втім ви досі невпевнені, як правильно його носити, пропонуємо надихнутись образами українських зірок і нарешті придбати собі пару штанів-кльош.

Офіційний стиль

Якщо раптом вам необхідно відвідати серйозний та офіційний захід, необов’язково надавати перевагу виключно прямим штанам і класичним костюмам. Діловий образ також може бути стильним і неординарним. Так, наприклад, штани-кльош можна комбінувати з піджаком та аксесуарами, які створять вашому наряду офіційний характер.

Христина Решетнік, дружина відомого українського ведучого, для ділового образу обрала темні розкльошені штани та піджак акцентного кольору – червоного. Анна Богдан з “Холостяка-11” вирішила вийти у світ у total black луці.

Христина Решетнік та Анна Богдан одягли офіційний образ із розкльошеними штанами
Христина Решетнік та Анна Богдан одягли офіційний образ із розкльошеними штанами

Повсякденний стиль

Розкльошені джинси або ж штани можна носити хоч кожного дня. Так, наприклад, комбінувати стильний елемент одягу, який останнім часом повертається в моду, можна з простими футболками або, наприклад, піджаком – як це зробила Христина Горняк. А ось перша леді України Олена Зеленська вирішила скомбінувати джинси-кльош із кремовою сорочкою вільного крою. Дружина президента заправила блузку в штани з високою талією. Образ вийшов легким, але неймовірно стильним.

Олена Зеленська та Христина Горняк у розкльошених штанах у повсякденному образі
Олена Зеленська та Христина Горняк у розкльошених штанах у повсякденному образі

“Кльош” із верхнім одягом

Відома українська співачка Настя Каменських, схоже, справжня любителька широких штанів. Знаменитість ідеально комбінує розкльошений “низ” із “верхом” – до штанів вільного крою зірка добирає чудові куртки й пальто. Так, наприклад, світлі розкльошені джинси знаменитість комбінує з бежевим пальто й білим шарфом. Коли в артистки дещо серйозніший настрій, вона одягає чорні “кльош” зі шкіряною курткою.

Настя Каменських показала, з яким верхнім одягом носити розкльошені штани
Настя Каменських показала, з яким верхнім одягом носити розкльошені штани

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини