Мілітарі, денім і маскулінність: які тренди весни 2023 носять Зеленська, Єфросиніна й інші українські зірки

Стильно й трендово одягатись – зовсім не важка задача. На прикладі відомих українських зірок пропонуємо розібратись, як комбінувати елементи гардероба, щоб бути на модній хвилі

Одним одягатись гармонійно та стильно вдається на підсвідомому рівні, а іншим доводиться довго “свердлити” очима гардероб, намагаючись скомбінувати модний наряд. Хай там як, поради стилістів слід знати кожному, хто цікавиться сферою моди та вважає за свій обов’язок завжди виглядати ідеально. Персональна стилістка Юлія Крижалка розповіла, що цього сезону в тренді.

Вона зазначає, що на останньому Fashion Week, що відбувся в Мілані, особливу увагу приділяли, звичайно, деніму, мілітарі, сміливим поєднанням кольорів та фактур, маскулінності та oversize одягу. Разом з тим, додала Юлія Крижалка, не забули світові кутюр’є й про силуетні сукні та акцентні прикраси, приталені костюми.

Маша Єфросиніна у джинсовому стильному костюмі
Маша Єфросиніна у джинсовому стильному костюмі

Здається, джинси ніколи не виходили з моди. Втім, сьогодні у світі моди особливо цінують поєднання різного виду деніму. Ба більше, якщо вам хочеться особливо незвичного та сміливого образу, експериментуйте з фактурами, принтами й кольорами. Маша Єфросиніна, наприклад, скомбінувала класичні джинси із сорочкою з деніму. Доповнила свій образ зірка бежевими туфлями-човниками.

Даша Квіткова у стильному образі oversize 
Даша Квіткова у стильному образі oversize

А ось відома українська блогерка й ексучасниця “Холостяка” надає первагу oversize одягу. Для однієї з вуличних фотосесій знаменитість обрала доволі стильний наряд. Зірка одягла чорну кофту, яку доповнила максіспідницею та сірим пальто. За порадами стилістів, цього сезону за бажання слід надавати перевагу саме oversize верхньому одягу. Така модна маніпуляція зробить образ легким і більш розслабленим.

Олена Зеленська з офіційним візитом у США в одязі мілітарі
Олена Зеленська з офіційним візитом у США в одязі мілітарі

Перша леді України завжди надихала своїм стилем. У липні 2022 року Олена Зеленська вперше з початку повномасштабної війни виїхала за межі країни. Для офіційного візиту до Сполучених Штатів Америки дружина президента обрала лаконічний наряд – сукню з поясом кольору хакі. Таким чином Олена Зеленська не лише підкреслила характер зустрічі, але й слідувала останнім трендам.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини