Олена Зеленська стояла поруч з Джилл Байден і Урсулою фон дер Ляєн: українська перша леді перевершила всіх

Олена Зеленська за останній рік встигла відвідати не один захід та провести не одну зустріч з видатними жінками, але Перша леді України може похвалитися своїм вишуканим стилем.

Олена Зеленська дуже відповідально ставиться до кожної зустрічі зі світовими лідерами та їхніми дружинами. Наша Перша леді може похизуватися не лише своїм професіоналізмом, але й відмінним стилем. Образи для неї створюють найкращі українські дизайнери, а її аксесуари заслуговують окремої уваги. Редакція сайту Добрі новини підготувала для вас ТОП-3 найкращих образи Олени Зеленської, які нікого не залишать байдужими.

Олена Зеленська мала честь на рівні зі своїм човіком провести зустріся з Джо та Джилл Байденами. До цієї зустрічі Олена, як і її чоловік та наш президент Володимир Зеленський готувалися дуже відповідально. Жінка для зустрічі обрала костюм блідого жовтого відтінку, але це не був класичний строгий костюм з брюками чи спідницею міді.

ТОП-3 найкращих образи Олени Зеленської
ТОП-3 найкращих образи Олени Зеленської

Натомість, ми можемо побачити цікавий подовжений піджак з нетиповими застібками і розрізом в області живота, в той час, як спідниця з міні або міді перетворилася на максі. Образ був доповнений блакитними туфлями без підборів та лаконічними аксесуарами.

Олені дуже подобаються брючні костюми, тому вона з’являється в них найчастіше. На фото – костюм зеленого кольору, який дуже пасує до її очей та кольору волосся. Зачіска – звичайне розпущене волосся та легкий макіяж. До слова, зелений колір неймовірно підходить до її кольору шкіри, не робить її блідою, а навпаки – на щічках можна помітити легкий рум’янець.

Вишуканий та елегантний костюм
Вишуканий та елегантний костюм

Сукні також є невід’ємним атрибутом першої леді. На фото – ніжно-лимонна сукня в підлогу з довгими рукавами. Рукава оздоблені ґудзиками та на плечах створюють ефект “пишності”. На талії виконані “стрілки”, а замість декольте виконане пошиття на запах. На руках прозорі рукавички в тон до сукні, що оздобрені невидимими стразами. Образ доповнений сережками-перлинами, зібраним волоосям та світлими туфлями.

Легка сукня трендового лимонного кольору
Легка сукня трендового лимонного кольору

Перша леді України по-справжному вміє здивувати своїми неймовірними образами. Відомо, що деякі з аксесуарів створюються особливо по її замовленню, але більшу частину з них можна знайти на офіційних сайтах українських брендів. Зараз вкрай важливо просувати український продукт, а ексклюзивні прикраси вітчизняного виробництва – неабияк цінуються в реаліях сьогодення.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини