Найсмачніші пісні млинці на вівсяному молоці: тоненькі, ажурні і ніжні. Швидкий сніданок в піст

Не знаєте, чим смачно й швидко поснідати у Великий піст? Кулінари поділились простим рецептом пісних млинців на вівсяному молоці. Частування готується дуже швидко, а смакує не гірше звичайних млинців

Багато людей і досі вважають, що у Великий піст неможливо харчуватись повноцінно, насичуючи організм усіма корисними мікроелементами та вітамінами. Втім, очиститись духовно й при цьому підтримувати якісний раціон – можливо. Якщо ви дуже любите млинці, то кулінари поділились простим і швидким пісним рецептом цього частування.

Пісні млинці можна приготувати на основі води, без додавання яєць. Втім, аби додати родзинки у смак готового частування, замість води або звичайного коров’ячого молока можна замісити тісто з вівсяним. Отже, швидше записуйте простий рецепт пісних млинців.

Подавати готовий десерт або сніданок можна з медом, варенням або арахісовою пастою. Загалом ідей для начинок є вдосталь.

Інгредієнти:

  • 200 грамів пшеничного борошна;
  • 200 мілілітрів вівсяного молока;
  • 200 мілілітрів води;
  • 30 грамів цукру;
  • 5 грамів соди харчової;
  • 50 мілілітрів соняшникової олії;

Спосіб приготування:

Просійте борошно в окремий посуд. До цієї ж миски додайте цукор, сіль та соду. Добре перемішайте отриману суміш, а потім – влийте туди вівсяне молоко та воду. Перемішайте тісто на млинці до однорідної маси, додайте 40 мілілітрів олії та знову перемішайте.

Тісто на пісні млинці має бути не дуже густим
Тісто на пісні млинці має бути не дуже густим

Розігрійте сковорідку та додайте туди олії. Найкращий варіант – готувати на пательні спеціально для млинців або на сковороді з антипригарним покриттям. Також звітність увагу, якщо перший млинець вийшов занадто грубим, то додайте у тісто ще 50 мілілітрів води, перемішайте й продовжуйте готувати.

Налийте тісто на сковорідку, смажте з одного боку близько хвилини, а потім – переверніть і готуйте до легкої рум’яності. Обсмажте таким чином усі млинці й подавайте до столу.

Готові пісні млинці на вівсяному молоці
Готові пісні млинці на вівсяному молоці

Смачного!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини