Олена Зеленська народила Володимиру Зеленському двох дітей: як це — бути нащадком президента

Олена Зеленська подарувала своєму обранцеві двох чудових діток. Дізнайтеся, як виглядають малюки перших осіб держави та чим вони нині займаються.

Олена і Володимир Зеленські створили свою родину ще зовсім за молодих років у 2003-му році. Тоді молода дружина шоумена не була публічною особою, займалася саморозвитком, а вже за рік у сімейства народилася донечка Олександра. Дівчина дивовижним чином увібрала у себе риси обох батьків.

Олена Зеленська народила Володимиру Зеленському двох дітей

Свого часу маленька Саша навіть прийшла до свого знаменитого тата на програму “Розсміши коміка”. Мама підтримувала її з глядацької зали. Тоді маленька зробила справжній фурор та ажіотаж, а її жарти досі гуляють мережею. До речі, у передачі донька Зеленського виграла 50000 гривень. У 2014-му році вона навіть знімалася у фільмі “8 нових побачень”.

Нині старша дитина Президента України — зовсім доросла дівчина. До речі, минулого року вона складала іспити у ВНЗ. Навчатися буде саме тут, на Батьківщині. Її знаменита мама розповіла, що складала для вступу її донечка 3 важливих іспити: математику, історію, українську мову та літературу.

В Олександри Володимирівни є рідний братик. Він з’явився на світ у 2013-му році. Назвали хлопчика Кирилом. Нині він вже школяр. На відміну від своєї сестрички, він не прагне публічності. Олена з радістю відправляла його у 2022-му на канікули, під час яких норовливий син абсолютно не хотів займатися додатковими заняттями.

Нагадаємо, що пані Зеленська на початку війни лишалася з чоловіком. Вона активно та охоче включилася у представницьку діяльність на ряду з обранцем. Минулого року популярний журнал Vogue влаштував тематичну фотосесію зірці, повністю розкривши її характер.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини