Михайло Поплавський розповів, яку пенсію отримує від держави та хто розпоряджається його грошима

Михайло Поплавський вперше розповів про свою пенсію. Дізнайтеся, скільки отримує від держави вічно юний орел українського шоу-бізнесу та чому цих грошей він не бачить.

Популярний співак Михайло Поплавський вже став пенсіонером. Проте, творчість свою не покидає. Попри те, що артист багато років виступає на сцені, як і чимало українців він отримує допомогу від держави.

Про те, що за свій стаж роботи він отримує кошти, артист розповів Каті Осадчій у програмі “Світське життя”.

Михайло Поплавський розповів, яку пенсію отримує

Виявляється, що точної суми пенсійного забезпечення Михайло назвати не зміг, але зауважив, що держава йому платить в районі 16-17 тисяч гривень. За статистикою це в рази більше, ніж отримують пересічні громадяни. Втім, коштами Поплавського розпоряджаються його представники. Він сам не зважується користуватися цими грошима:

“Помічники отримують, вона уходить зразу”

Цікаво, що таку порівняно чималу суму зірковий чоловік отримує не за роки роботи на сцені чи університеті. Був час, коли знаменитість був депутатом Верхової Ради України. Саме ця висока посада дала можливість отримувати від держави таку допомогу.

Крім цього у мережі є інформація про те, що у співака був бізнес. До речі, його єдиний син пішов як раз таки цим шляхом.

Олександр Михайлович, так звати наступника Поплавського, не схотів відкритися шоу-бізнесу. Він вирішив обрати для себе підприємницьку діяльність. Натомість онук вічного юного орла вже охоче знімається з дідусем у кліпах. Хлопчик копіює свого старшого родича, а батьки, схоже, й не проти, аби у родині була ще одна зірка.

Нагадаємо, що Михайло Поплавський був одружений двічі. Першу обраницю так і лишив у рідних краях, а ось з другою дружиною прожив чимало щасливих років та поставив на ноги красеня-сина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини