Хизується дорогим кольє й відпочиває з коханим у Дубаї: як живе Ані Лорак, яка не може визначитись з позицією

Колись відома та шанована українська співачка сьогодні все ніяк не може визначитись зі своєю позицією. Знаменитість попри шалену критику продовжує активно показувати своє безбідне життя

Після початку повномасштабної війни в Україні Ані Лорак опинилась буквально у найбільш програшній ситуації. За понад рік страшних подій, що відбуваються в рідній країні зірки, вона так і не наважилась висловити конкретну позицію, через що спершу її почали критикувати в Україні, а тепер “притискають” і у сусідній державі.

Хай там як, Ані Лорак вирішила ситуацію доволі просто. У своєму блозі в соціальній мережі Інстаграм знаменитість продовжила публікувати нові фотографії та дописи, в яких демонструє своє безбідне життя. Цікава деталь полягає в тому, що артистка вимкнула коментарі до своїх публікацій. Річ у тім, що саме на особистій сторінці Ані Лорак “збирала” найбільше критики у свій бік. Втім, навіть здебільшого негативне ставлення авдиторії не заважає зірці показувати розкішні будні.

Так, наприклад, нещодавно знаменитість опублікувала новий допис. Артистка не залишила до нього ні опису, ні натяку – підписники мали змогу побачити на сторінці співачки її фотографію. На чорно-білому кадрі Ані Лорак позувала в обтислій сукні, рукавицях та шикарних прикрасах. Крім того, доповнила свій образ артистка чорними окулярами.

Ані Лорак показала нову фотографію на своїй сторінці в Інстаграмі
Ані Лорак показала нову фотографію на своїй сторінці в Інстаграмі

До слова, раніше знаменитість демонструвала шанувальникам кадри з відпочинку за кордоном. Цьогоріч Ані Лорак вирішила відпочити зі своїм новим чоловіком та відправилась в Дубаї. В арабському місті зіркова пара зупинилась у дорогому готелі й насолоджувалась теплим сонечком на піщаних пляжах.

У своєму блозі Ані Лорак залишила декілька фотографій на пам’ять про подорож. Знаменитість зазначила, що після цієї романтичної поїздки в неї залишились виключно хороші спогади.

Горезвісна співачка Ані Лорак зі своїм новим коханим літала в Дубаї
Горезвісна співачка Ані Лорак зі своїм новим коханим літала в Дубаї

Нагадаємо, що у лютому цього року стало відомо, що артистка почала стосунки з новим чоловіком. Обранцем знаменитості став Ісаак Віджраку, який народився і виріс в Іспанії. Чоловік займається масажними практиками та викладає йогу, а себе воліє називати шаманом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини