“Тільки на бензин 30 тисяч гривень”: Анатолій Анатоліч розповів, скільки витрачає на місяць на свою родину

Відомий український телеведучий Анатолій Анатоліч зізнався, скільки грошей він витрачає кожного місяця на свою родину. Сума виходить немаленька.

З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну велика частина зірок українського шоу-бізнесу залишилася без заробітку. На щастя, в більшості з них були заощадження, які зараз допомагають триматися на плаву, але не все так ідеально. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, на які кошти живе Анатолій Анатоліч і скільки він зараз витрачає на свою родину.

Чоловік зізнається, що доходи і витрати суттєво скоротилися, але він намагається ні в чому не відмовляти своїм дітям. Зараз на родину в середньому на місяць витрачається близько 150 тисяч гривень. В цю суму входять витрати на бензин, продукти, за школу, кварплата і таке інше.

“Тільки на бензин витрачаємо десь 30 тисяч гривень. Школа приблизно 50-60 тисяч гривень, плюс продукти… Ну, хай буде 150 тисяч на місяць”, – каже Анатоліч.

Анатолій Анатоліч розповів, скільки витрачає в місяць на сім'ю
Анатолій Анатоліч розповів, скільки витрачає в місяць на сім’ю

Чоловік також зізнається, що нерідко вони з дружиною можуть посваритися через гроші. Він заробляє більше, ніж його дружина і часто з його карти списуються великі суми. Анатолій не розуміє, на що можна витрачати так багато грошей, тому час від часу дорікає дружині. Сама ж кохана каже, що гроші чоловіка витрачати не так шкода, як свої власні, але вона хоче зробити якомога краще для сім’ї, тому не робить ніяких необдуманих покупок.

“Мені його гроші так…легко витрачати, тому можемо через це посваритися”, – каже дружина.

Дружина Анатоліча каже, що вони сваряться через гроші
Дружина Анатоліча каже, що вони сваряться через гроші

Користувачі Мережі в коментарях такої розкоші не дуже зрозуміли:

“Слухаю і офігіваю. На 150 тисяч жити це більше, ніж нормально. Тисячі сімей в самому Києві живуть скромніше”, – написав один з прихильників чоловіка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини