У Махідевран є двійниця в Україні: схожі як дві краплі води — відрізнити їх майже неможливо (ФОТО)

Багато хто навіть не замислювався, як ця відома українка схожа на популярну турецьку актрису, яка зіграла у телесеріалі "Величне століття". Про кого йде мова?

Одна з найвідоміших акторок Туреччини Асіє Нур Феттахоглу здобула свою популярність завдяки зніманню у легендарному серіалі “Величне століття”. Хоча прихильники здебільшого виявляли схильність до Хюррем Султан, Махідевран також віднайшла свою фан-базу. Так, в Україні живе не менш відома особистість, яку прихильники назвали “сестрою” Махідевран. Мова йде про дружину Олексія Арестовича.

Анастасію Арестович вважають українською Махідевран
Анастасію Арестович вважають українською Махідевран

Двійниця Махідевран Султан

Кохана відомого українського політика та громадського діяча Анастасія Арестович останнім часом користується не меншою популярністю, ніж її чоловік. Жінка взяла участь в інтерв’ю для різних видань та нарешті розкрила багато таємниць особистого життя. Новоспечена знаменитість відповіла на запитання, які довго турбували багатьох українців, проте деякі шанувальники звернули увагу на зовсім іншу річ.

У коментарях під одним з останніх дописів дружини радника Офісу Президента підписники зазначили, що вона аномально схожа на турецьку акторку з “Величного століття”. Так, шанувальники знаменитості залишили чимало компліментів дівчині та відзначили, що вона буквально як дві краплі води схожа з Асіє Нур Феттахоглу.

Анастасія Арестович й Асіє Нур Феттахоглу і дійсно схожі на сестер

Варто зазначити, що на багатьох фотографіях дружина відомого українського діяча обирає настільки вдалі ракурси, що й дійсно стає українською Махідевран. Зірка підкреслює не лише природну привабливість та переваги зовнішності, а й ненароком звертає увагу на свою схожість з відомою турецькою актрисою.

Якщо розглянути фотографії Анастасії Арестович уважніше, то можна припустити, що, якби зірка одягла вбрання Асіє Нур Феттахоглу зі знімання “Величного століття”, то їх би неможливо було відрізнити.

Дружина Олексія Арестовича схожа на турецьку актрису
Дружина Олексія Арестовича схожа на турецьку актрису

Відомі жінки схожі загальними рисами обличчя, кольором очей та волосся. І Анастасія Арестович, і Асіє Нур Феттахоглу від природи мають витончену зовнішність, тонкі брови та акуратні губи. Саме ці риси зовнішнього вигляду створюють враження, ніби Асіє Нур Феттахоглу – рідна сестра українки Арестович.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини