Ніжно-блакитна сукня-гольф і низька гулька: перша леді Олена Зеленська серед дітей зачарувала своїм виглядом

Олена Зеленська завжди вражає своїм зовнішнім виглядом та стилем, який неймовірно пасує Першій леді України. Цього разу вона знову приємно вразила українців.

До Різдва 25 грудня на телеканалі 1+1 вийде спецпроєкт “Ти не один”. Мета шоу зібрати в затишній атмосфері українських зірок шоубізнесу, військових, волонтерів та представників різних служб, аби показати єднання нашого народу та послухати, які різдвяні традиції мають важливі люди нашої держави.

До цього проєкту також долучилася Перша леді України Олена Зеленська. Дружина Володимира Зеленського, працюючи на дипломатичному фронті та наближаючи нашу перемогу, має велике серце та значну любов до дітей. Тому й не дивно, що вона з’явиться на екранах з дитячим хором GolDem kids з територій, що постраждали під час повномасштабного вторгнення.

Учасники хору GolDem kids
Учасники хору GolDem kids

Неймовірний зовнішній вигляд Олени Зеленської

Перша леді України для цієї особливої події обрала просту та водночас витончену сукню-гольф ніжно-блакитного кольору. Доповнила цей стриманий образ Олена Зеленська низькою гулькою та двома витягнути пасмами волосся спереду. Взуття також відповідає настрою вбрання: воно доволі стримане й такого бежевого відтінку, немов от-от зіллється з кольором шкіри дружини Володимира Зеленського.

Як виглядала Олена Зеленська на цьому заході
Як виглядала Олена Зеленська на цьому заході

Зазначимо, що учасники хору теж мають чудовий вигляд. Зовнішній вигляд кожного з них різниться, проте в їхнього одягу спільна кольорова гамма — від бежевого та пастельного до коричневого з гірчичним.

Олена Зеленська в оточенні дітей
Олена Зеленська в оточенні дітей

Як святкує Різдво родина Зеленських?

Також під час цієї чудової зустрічі Олена Зеленських розповіла, як вони відзначають це свято вдома. Їхнє святкування нагадує справжню казку.

Родина Зеленських збирається разом, прикрашає ялинку старовинними іграшками, накривають на стіл. А прикрашання та створення святкового настрою посідає особливе місце в цій родині, адже вони зберегли іграшки, які належали їхнім рідним та мають свою особливу історію.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини