Як проходитиме Нацвідбір на “Євробачення-2024”: головні фаворити, правила та умови голосування

3 лютого 2024 року відбудеться Нацвідбір на "Євробачення-2024". Перед українцями стоїть складний вибір, адже саме від їхнього рішення залежить, чи переможе цього року Україна в конкурсі.

Вже скоро відбудеться національне голосування за головного претендента на участь у найкращому і єдиному співенному конкурсі світу “Євробачення-2024”. Учасники зараз активно готуються і фільний виступ кожного з них повинен бути бездоганним. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала умови проведення та правила голосування.

3 лютого 2024 року о 17:30 за київським часом розпочнеться трансляція передшоу. О 18:00 розпочинається саме голосування. Подивитись можна буде на таких каналах, як: Суспільне Культура, у застосунку “Дія” (оберіть “Дія.ТБ” та канал Суспільне), або на сайті “Євробачення Україна”. Прослухати трансляцію можна буде на радіо “Промінь”, якщо у когось немає доступу до телевізора чи ноутбука, щоб дивитись онлайн.

Правила та умови проведення Нацвідбору Євробачення-2024
Правила та умови проведення Нацвідбору Євробачення-2024

Як голосувати

Голосування відбуватиметься у застосунку “Дія”. Для цього потрібно перейти у застосунок та вибрати “Активні голосування”, одним з яких буде голосування за учасника, який буде представляти Україну на “Євробаченні-2024”. Номер учасника закріплюється за ним у тій же послідовності, в якій артисти виступатимуть на сцені. 50% голосів враховуються від результатів онлайн голосування і 50% те, що скажуть зіркові судді – Андрій Данилко, Джамала та Сергій Танчинець.

Важливо зазначити те, що за учасників можна починати голосувати не після всіх виступів, а вже після першого, що значно ускладнює завдання для тих артистів, які виступатимуть останніми.

Список учасників Нацвідбору
Список учасників Нацвідбору

Головні фаворити

Згідно прогнозів букмекерів, всі шанси на перемогу не лише у Нацвідборі, але й на самому “Євробаченні-2024” мають співачки Alyona Alyona та Jerry Heil, які виконують пісню “Тереза Марія”. Також велику прихильність у соціальних мережах отримує співак YAKTAK, але деякі користувачі переконані, що переможуть саме дівчата.

MELOVIN зі своєю піснею про мрійників також впевнено закріплюється на лідерських позиціях, але остаточний результат покаже голосування. 3 лютого 2024 року о 18:00 кожен повинен зробити свій вибір і проголосувати за улюбленого та найкращого учасника.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини