Сісти одразу на двох стільцях: Саша Мудра з “Холостяка-12” виявилася учасницею іншого шоу про кохання у Литві

Виявилося, що Саша Мудра, яка знімалася у 12 сезоні шоу "Холостяк", до цього брала участь в іншому проекті про пошуки кохання. Воно знімалося у Литві.

У Мережі стало відомо, що учасниця українського шоу про пошуки кохання “Холостяк-12” уже знімалася в іншому романтичному проекті. Харків’янка Саша Мудра, що є однією із фавориток Алекса Топольського, з’являлася на екранах литовського телебачення у пошуках кохання.

Саша Мудра в пошуках любові в Литві

Уважні шанувальники дізналися, що дівчина брала участь у литовському романтичному проекті “Кохання без кордонів”. Зазначимо, що цей проект виходив минулоріч. Тобто це відбувалось за рік до зйомок 12 сезону українського “Холостяка”.

Тоді на литовському проекті про любов та стосунки “Кохання без кордонів” дівчина поділилася, що пробувала власні сили в журналістиці, однак після цього направила усю увагу на розвиток та пошуки себе. В українському шоу про кохання та стосунки Саша поділилася тим, що наразі вона не має роботи та намагається віднайти себе.

Саша Мудра на литовському шоу про кохання (скріншот з програми)
Саша Мудра на литовському шоу про кохання (скріншот з програми)

Про Сашу Мудру на “Холостяку-12”

Нагадаємо, що у 12 сезоні українського проекту “Холостяк”, де дівчина спробувала знову знайти кохану людина, вона є фавориткою холостяка та американського підприємця Алекса Топольського. Алекс часто звертає увагу саме на неї, а серед усіх дівчат Саша була першою, кого Топольський захотів поцілувати. Однак, на здивування глядачів, дівчина відмовила бізнесменові в поцілункові.

Саша Мудра з Алексом Топольським (скріншот з програми)
Саша Мудра з Алексом Топольським (скріншот з програми)

Проте, інші дівчата на шоу діють зовсім інакше. У минулому випуску Марина взяла ініціативу та почала цілувати Алекса першою. Тоді вони були на побаченні в мальовничому замку, де дівчина проявила свої емоції та бажанням і почала палко цілувати холостяка. Утім, Топольський вчасно зупинив дівчину.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини