Данилко відповів, чи згоден із вибором журі у Нацвідборі на Євробачення-2023: “Кажу правду, всі ображаються”

Відомий український музикант та творець легендарної Вєрки Сердючки зізнався, що не побачив серед учасників Нацвідбору гуртів чи виконавців, які б могли принести Україні перемогу на Євробаченні-2023

Вчора в Україні офіційно завершився національний відбір виконавця, який представлятиме Україну на Євробаченні-2023. Перемогу в Нацвідборі здобув молодий гурт з Тернополя, проте не всі виявились задоволеними результатами українського конкурсу. Окрім засмученої публіки, висловитись про учасників Нацвідбору захотіли й ті, хто має безпосереднє відношення до пісенного конкурсу.

2007 року у Фінляндії відбувся найвідоміший пісенний конкурс у світі, а від України туди вирушила легендарна Вєрка Сердючка. Андрій Данилко зі своєю командою вибороли почесне друге місце, а після цього український музикант довгий час займав суддівське крісло у Нацвідборі. Саме тому знаменитості поставили питання та попросили прокоментувати результати.

Так, артист зазначив, що йому б хотілося, аби учасників оцінювали ті, хто має безпосереднє відношення до Нацвідбору та Євробачення, тому чітко про перемогу тернопільського гурту не висловився. Нагадаємо, що цьогоріч артист відмовився від звання журі, адже вважає, повинна бути змінюваність та свіжий погляд.

Андрій Данилко прокоментував Нацвідбір на Євробачення-2023
Андрій Данилко прокоментував Нацвідбір на Євробачення-2023

Чому Андрій Данилко не пророкує Україні перемогу

У коментарі про національний відбір на Євробачення-2023 український співак зізнався, що насправді він не побачив серед учасників виконавців, які б виконали беззаперечний хіт. Так, Андрій Данилко висловив свою теорію, що він має відчуття, ніби артисти й зовсім беруть музику з музичних бібліотек. Зірка зазначив, що суть Євробачення полягає в тому, аби композиція одразу “заходила” широкому загалу, проте він не почув такої композиції від українських гуртів.

Я не люблю повторюх-мух. Я кажу правду, а люди ображаються

– зазначив Данилко та додав, що кожен учасник беззаперечно талановитий, проте немає своєї особливої родзинки.

Андрій Данилко висловився про Нацвідбір в Україні
Андрій Данилко висловився про Нацвідбір в Україні

Нагадаємо, що до оголошення результатів Нацвідбору в артиста не було свого фаворита. Так, Данилко висловився про ймовірного переможця Нацвідбору та зазначив, що у нього немає карт Таро і він не бачить виконавця, який мав би особливий успіх.

Вони всі на одному рівні, тому я не передбачаю нікому перемогу

– зазначив артист.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини