Олена Зеленська розповіла, куди Андрій Данилко витратив 11 мільйонів з продажу автомобіля Фредді Мерк’юрі

Відомий український співак та творець легендарної Вєрки Сердючки довгий час їздив на раритетному автомобілі фронтмену гурту Queen. Втім, Андрій Данилко вирішив продати машину

Відносно нещодавно мережу сколихнула новина про те, що відомий український музикант вирішив продати свій раритетний автомобіль. Так, довгий час Вєрка Сердючка каталась на Rolls-Royce, який раніше належав Фредді Мерк’юрі. Артист одразу зізнався, що отримані кошти надішле на благодійність, проте донині не було відомо, куди саме знаменитість віддав свої гроші.

Олена Зеленська розповіла, де гроші Данилка

За продаж раритетного автомобіля Андрій Данилко отримав 11 мільйонів гривень. Раніше не було відомо, куди пішли ці гроші, проте перша леді України докладно розповіла про те, що збираються зробити з “кругленькою” сумою. На особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм Олена Зеленська зазначила, що широкий жест Данилка – це зовсім не про шоубізнес. Так, перша леді розповіла, що всі гроші до останньої копійки знаменитість передав на проєкт Superhumans, амбасадором якого став. Нагадаємо, що крім Данилка амбасадором цього проєкту також є Монатік і Масі Найєм.

Фото зі сторінки першої леді України
Фото зі сторінки першої леді України

Олена Зеленська розповіла, що у рамках проєкту, кошти на розвиток якого передав Андрій Данилко, у Львові розпочалось будівництво лікарні, яка займається протезуванням і реабілітацією українців, які постраждали від війни – дітей і дорослих. Крім того, у клініці відбуватиметься лікування посттравматичного стресового розладу (ПТСР).

Запуск львівської лікарні заплановано на початок майбутнього року. За основним задумом, у стінах лікарні будуть повністю відновлювати людей від згубних наслідків війни. Наразі постраждалих відправляють на лікування за кордон, втім, зазначає Олена Зеленська, вона має надію, що зовсім скоро цієї потреби не буде, адже всі найкращі медичні практики будуть доступні в Україні.

Фото зі сторінки Олени Зеленської
Фото зі сторінки Олени Зеленської

Перша леді повідомила, що зараз команда проєкту співпрацює з іноземними колегами над створенням медичних лабораторій, необхідних для створення протезів. Крім того, у найближчому майбутньому планується запуск басейну, який також необхідний для проходження реабілітації після відновлення кінцівок.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини